Red Carpet

Cum arată Celine Dion în costum de baie la 52 de ani. Unii spun că este în pragul anorexiei

Cum arată Celine Dion în costum de baie la 52 de ani. Unii spun că este în pragul anorexiei camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

A trecut prin suferinţe enorme când şi-a pierdut cele mai dragi fiinţe, soţul şi mama, dar a trăit şi bucurii imense când sute de mii de fani o aplaudau la scenă deschisă. Celine Dion atrage de fiecare dată atenţia asupra sa, fie cu cariera ei impresionantă, fie cu felul în care arată. A dovedit acum ce corp sculptat are la 52 de ani!

A fost deschisă de fiecare dată când a venit vorba şi despre viaţa personală, şi despre viaţa profesională. E mândră de cariera sa, dar şi de viaţa pe care o are dincolo de camerele de filmat, când luminile se sting. Însă, mereu când a apărut în faţa publicului a avut o imagine perfectă. Celine Dion reuşeşte de fiecare dată să dovedească că la 50 de ani poţi arăta exemplar.

Acum aproximativ un an, artista de 52 de ani a fost acuzată în repetate rânduri că este anorexică. Fanii i-au spus că a exagerat cu slăbitul, că a ajuns piele şi os. La un moment dat, artista nu a mai răbdat şi a luat atitudine. Celine Dion a spus că este mulţumită de felul în care arată. „Fac asta pentru mine. Vreau să fiu puternică, frumoasă, feminină, activă şi sexy”, a spus ea, potrivit Usatoday.com. De asemenea, aceasta recunoaşte că „nu poţi mulţumi mereu pe toată lumea. (..) Dacă nu vă place, lăsaţi-mă în pace”, a mai adăugat ea.

Iată că acum, la 52 de ani, cântăreaţa impresionează cu un shooting de excepţie. Apare într-un costum de baie întreg, dar nu vă gândiţi că este unul simplu, ci făcut dintr-un material special. Cu siguranţă nu este unul cu care poţi întra în mare, este unul conceput pentru o şedinţă foto.

 

Ce contează este că artista arată minunat. Nu s-a ferit să îşi arate trupul, să pozeze cu picioarele lungi şi tonifiate la vedere! E perfectă! Priviţi în galeria foto!

Celine Dion, speriată că a contractat coronavirus! 

În luna martie, cântăreaţa a trecut prin momente mai delicate. Artista a manifestat o serie de simptome specifice virusului COVID-19 Vorbim, de fapt, despre simptome precum cele ale unei răceli. Speriată în faţa pandemiei de coronavirus, Celine Dion şi-a anulat atunci concertele şi s-a testat pentru a afla de urgenţă dacă a contractat sau nu virusul. Din fericire, rezultatul a fost negativ, iar medicii spuneau că artista suferă de o răceală comună. "Luni noapte, după ce a încheiat 6 spectacole la New York, Celine a început să se simtă rău.

Simptomele au persistat şi marţi, aşa că medicii au sfătuit-o să se odihnească între 5 şi 7 zile după efortul depus cu cele 6 spectacole", a comunicat anunţul de pe pagina ei de facebook, care a specificat că Celine nu are virusul COVID-19.

FOTO: Profimedia, Instagram

Modifică Setările