News

Cum arăta Dana înainte de „Insula iubirii“? „Şi-a pus silicoane, a investit în ea şi în educaţia ei“

Cum arăta Dana înainte de „Insula iubirii“? „Şi-a pus silicoane, a investit în ea şi în educaţia ei“ camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

În ultimele sezoane „Insula iubirii“, în centrul atenţiei a fost ispita Dana, cea care a fost nevoită să-i suporte pe Aurel şi Răzvan, doi concurenţi care s-au făcut remarcaţi mai mult prin minciunile pe care le spuneau, nu şi prin calităţile pe care le aveau sau nu.

Înainte de a participa la „Insula iubirii“, Dana a fost dansatoare şi apărea în foarte multe clipuri de manele, iar atât Răzvan, cât şi Aurel ştiau acest lucru şi datorită mişcărilor pe care le avea ispita au dorit să ajungă în patul ei. Din păcate pentru cei doi concurenţi de la „Insula iubirii“, Dana doar şi-a făcut jocul de ispită şi le-a dat speranţe lui Aurel şi Răzvan, fără a-şi dori ceva cu vreunul dintre ei.

Potrivit presei tabloide, Dana ar fi într-o relaţie cu un bărbat care este luptător profesionist, astfel că este greu ca vreun concurent de la „Insula iubirii“ să reuşească să o cucerească. Mai mult decât atât, cei de la Spy News notau, în urmă cu doi ani, că Dana era amanta manelistului Florin Salam, iar cei de la WOWbiz mergeau chiar mai departe şi afirmau că femeia ar fi avut relaţii şi cu Sile Cămătaru şi Leo de la Strehaia.

„Dana a început de jos. A fost întâi dansatoare, şi-a pus silicoane, a investit în ea şi în educaţia ei şi a făcut şi o facultate. Apoi a devenit şefa dansatoarelor dintr-unul dintre cluburile de striptease de fiţe de la noi. Este foarte strictă cu fetele, le învaţă tot ce trebuie să ştie, dar nu doar la asta se rezumă treaba ei acolo. Ea este ca o soră mai mare pentru ele, le învaţă chiar şi ce şi cum să vorbească cu clienţii. Este şi destul de deşteaptă“, spunea în urmă cu mai mulţi ani, pentru Spy News, un apropiat de-al Danei.

Mai multe fotografii cu Dana înainte de „Insula iubirii“ pot fi văzute în GALERIA FOTO