News

Cum arată prinţesele suedeze, în port tradiţional?

Cum arată prinţesele suedeze, în port tradiţional?

Familia regală suedeză este pe val în această perioadă, cu atât mai mult cu cât aceasta se pregăteşte pentru nunta din weekend a Prinţului Carl Philip cu frumoasa lui logodnică, Sofia Hellqvist.

Noi ne vom opri, deocamdată, la portretul inedit de familie realizat cu ocazia Zilei Naţionale a Suediei şi în care toţi membrii casei regale poartă haine tradiţionale suedeze.

De observat că din această fotografie care o include chiar şi pe Sofia, fără ca aceasta să fie încă membru cu acte al familiei, lipseşte soţul Prinţesei Madeleine, însărcinată în luna a noua, cu cel de-al doilea copil al cuplului. Dar este cunoscut că afaceristului american Christopher O'Neill nu-i place atenţia publică.

Poza îi include, de la stânga la dreapta, pe Prinţul Daniel, Prinţesa moştenitoare Victoria, Regele carl Gustaf, Regina Silvia, Prinţul Carl Philip, Sofia Hellqvist şi Prinţesa Madeleine.

Observăm că cea care îi va dveni soţie lui Carl pe 13 iunie nu poartă pe cap acea basma tradiţională, deoarece nu este încă măritată. Şi mai observăm că fata din popor este cea mai frumoasă apariţie feminină din această poză.

Foto: Getty Images

Modifică Setările