Vedete

Cum arată fiica Danei Marijuana la 14 ani. Alesia seamănă perfect cu mama sa

Cum arată fiica Danei Marijuana la 14 ani. Alesia seamănă perfect cu mama sa camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Îţi aduci aminte de Dana Marijuana? Iată ce mai face în ultima perioadă, dar şi ce copii frumoşi are, fiica cea mare deja a împlinit 14 ani şi îi seamănă perfect!

În urmă cu ani de zile mulţi obişnuiau să îi asculte muzica sau să o vadă cântând. Iată că Dana Marijuana s-a retras de o lungă perioadă de timp din industria muzicală, acum se concentrează asupra familiei sale. 

Dana Coteanu, pe numele său din buletin, are două fiice de care se ocupă singură. Cea mare, Alesia, are deja 14 ani, iar cea mică, Iris, are 5 ani. Din punct de vedere profesional, ea este încă activă, are o pasiune pe care a transformt-o în afacere:  face bijuterii hand made, pe care le lucrează chiar ea şi apoi le comercializează la târgurile de profil din ţară.

De curând, Dana Marijuana şi-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o fotografie în care apare alături de Alesia, fiica ei cea mare, care, până în 2017, când tatăl artistei, Ion Coteanu a încetat din viaţă, a fost în grija acestuia.

Alesia îi seamănă perfect, a moştenit multe trăsături fizice de la mama sa. În plus, adolescenta are talent şi la muzică: "Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem", spunea Dana Marijuana acum ceva vreme într-un interviu pentru Click. 

Foto: Facebook