News

 Cum arată strănepotul lui Clark Gable, care i-a moştenit numele?

de admin

 Cum arată strănepotul lui Clark Gable, care i-a moştenit numele?

Regele Hollywoodului, cum era supranumit marele actor Clark Gable, ar fi fost mândru să afle că, zilele acestea, nepoata sa, Kayley Gable i-a adus un tribut emoţionant. Aceasta a adus pe lume cel care putea să fie primul strănepot al celui care-a interpretat rolul iconic al lui Rhett Butler în clasicul şi neuitatul “Pe aripile vântului” (1939).

La 54 de ani de la moartea lui Clark Gable, care-a câştigat Oscarul în 1935 pentru “S-a întâmplat într-o noapte” şi care-a fost nominalizat pentru rolul din “Pe aripile vântului”, a sosit pe lume un nou Clark Gable, pe numele complet Ocean Clark Gable, chiar de Anul Nou, mama acestui junior nou-născut celebru postând pe Facebook poze cu acesta.

Primul copil al lui Kayley (28 de ani) şi de altfel primul strănepot, teoretic, al marelui actor Clark Gable are doar câteva zile, dar deja a devenit popular datorită numelui moştenit. Conform surselor citate de TMZ, micuţul băiat s-a născut cu trei săptămâni mai devreme şi a respirat printr-un tub de oxigen în primele zile. Acum însă, Ocean Clark Gable şi mama sa sunt bine sănătoşi, acasă, bucurându-se în tihnă de viaţă.

Nepoata starului Vechiului Hollywood nu este chiar o anonimă, ea tatonând cu celebritatea cu apariţia sa la un reality show MTV. Dar istoria familiei sale celebre este cea care atrage atenţia fanilor bunicului ei. Tatăl lui Kayley a fost născut de a cincea soţie a icon-ului, la 4 luni de la moartea acestuia în noiembrie 1960.

Modifică Setările