News

Dana Budeanu, în lacrimi la "Verdict". Ce a păţit stilista vedetelor? VIDEO

Dana Budeanu, în lacrimi la "Verdict". Ce a păţit stilista vedetelor? VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În cel mai nou episod postat pe canalul său de YouTube, am văzut o cu totul altă Dana Budeanu, bulversată de ceea ce i se întâmplă. Iată despre ce este vorba.

Cu sarcasmul său inconfundabil, dar şi cu sinceritatea sa debordantă, Dana Budeanu, altădată foarte jovială în deschiderea filmărilor postate pe vlogul personal, ne-a arătat astăzi o cu totul altă latură a sa. Cea sensibilă, de mamă îngrijorată şi de personaj public care se simte responsabil de mesajele transmise în mediul online.

Totul a pornit de la faptul că, în mod neaşteptat, printre fanii emisiunii sale dedicate, în principal, fashionistelor se numără tot mai mulţi minori.

"Sunt foarte supărată în legătură cu copiii mici care se uită la "Verdict". Înţeleg că isteria s-a amplificat şi a cuprins, de câteva săptămâni, copii foarte mici, de 12-13 ani, poate mai mici. Haideţi să vă explic ceva, copii. V-am rugat să nu vă mai uitaţi. Voi sunteţi şi ar trebui să fiţi inocenţi. Voi nu aveţi de ce să săriţi etapele şi să vă uitaţi de dimineaţă până seara pe YouTube - că aşa aţi ajuns să vă uitaţi şi la mine. Este prost ceea ce faceţi. Eu înţeleg şi ştiu de ce vă uitaţi, pentru că nu aveţi o altă viaţă. Voi, pe lângă faptul că nu sunteţi supravegheaţi de părinţi şi asta este doar dintr-un dezinteres al părinţilor, nu aveţi discernământul şi puterea - şi este normal, pentru că sunteţi copii, sunteţi puri. Voi nu aveţi discernământul şi înţelepciunea să înţelegeţi ceea ce e bine să vedeţi la o anumită vârstă şi ceea ce nu este bine."

"Scriu foarte mulţi copii pe canalele acestea şi sunt copii foarte mulţi care ne-au scris că se uită la mine pentru că eu sunt mama lor. Această isterie care a depăşit orice imaginaţie a generat şi astfel de reacţii. Eu nu sunt decât mama copiilor mei. Rog copiii - că nu ştiu cum să abordez situaţia asta - să se îndrepte, către mamele lor, către taţi, către bunici... Dacă părinţii nu au timp, duceţi-vă la bunici! (...) Voi, copiii, duceţi-vă şi abordaţi-i pe părinţi. "Mama, vreau să vorbesc cu tine. Nu pot să mă duc la Dana Budeanu. Aia e una care face caterincă, nu poate să fie mama mea.  Mama, am atât de multe să-ţi spun! Am întrebări infinite despre universul ăsta şi vreau să-mi răspunzi la ele, pentru că altfel eu aflu răspunsurile despre viaţă, despre univers, despre ceea ce mă înconjoară, despre cine ar trebui să fiu de pe YouTube."

Modifică Setările