News

Dana Nălbaru a vorbit despre a doua ei sarcină

Dana Nălbaru a vorbit despre a doua ei sarcină

Însărcinată în şase luni, fosta membră a trupei Hi-Q a dezvăluit, în premieră, la Kanal D, stările prin care trece, precum şi cum se comportă fetiţa ei, Sofia, în aşteptarea venirii pe lume a frăţiorului său.

Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, au împreună o fetiţă, iar în curând vor avea şi un băieţel.

„Îmi e mai greu, dar nu stiu de ce, auzisem că la a doua sarcină e mai uşor. La mine nu a fost asa. Mi-a fost mai greu, dar de vreo trei săptămâni mă simt mai bine, am putut să ies din casă. Abia am putut să mă mişc, abia am putut să ies, am avut dureri mari“, a povestit Dana Nălbaru în emisiunea „Teo Show“, la Kanal D.

Întrebată de Teo Trandafir cum se comportă Sofia vizavi de faptul că mama ei este din nou însărcinată, Dana Nălbaru a spus că: „E aşa de drăguţă! Are aproape 8 ani şi jumătate şi a plâns vreo jumătate de oră în momentul în care a aflat. A plâns de bucurie, pentru că ea îşi dorea de foarte mult timp, iar noi încercam de mulţi ani să mai facem un copil şi n-am reuşit. Deja îmi luasem gândul, după atâţia ani şi, în momentul în care am rămas însărcinată, am fost complet surprinsă. Îmi luasem un test de sarcină şi Sofia nu ştiu ce voia să-mi zică şi a intrat peste mine. Deci i-am zis ei prima dată şi ea a început să plângă de bucurie. A fost aşa de fericită!“.

„Dragoş este cel mai tare tată din lume. Facem al doilea bebe după atâta timp! Am ales să stau acasă, să stau cu Dragoş, nu mai vreau să fac muzică. Asta simt că mi se potriveşte în momentul ăsta al vieţii mele. Sunt mai mult mama Sofiei, decât Dana de pe scenă. Nici acum nu ştiu exact ce o să fac“, i-a mai spus ea lui Teo Trandafir.

Foto: capturi TV

Modifică Setările