Vedete

Diana Dumitrescu, schimbare majoră de look. S-a tuns foarte scurt

Diana Dumitrescu, schimbare majoră de look. S-a tuns foarte scurt camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Diana Dumitrescu trece printr-o schimbare. Vedeta s-a tuns foarte scurt, acum are un look precum cel al Adelinei Pestriţu. Îi stă bine?

Se pare că este perioada transformărilor pentru Diana Dumitrescu. Vedeta nu mai apare zi de zi la TV, la Antena 1, dar este foarte activă pe reţelele de socializare, pe Facebook, acolo unde a strâns peste 300.000 de fani. Lor le-a dezvăluit şi schimbarea fizică pe care a făcut-o: s-a tuns foarte scurt. 

Da, Diana Dumitrescu nu mai arată aşa cum o ştiam, nu mai arată aşa!

A mers la salon şi a cerut o tunsoare modernă, dar foarte scurtă. Şi ea şi Adelina Pestriţu au optat acum pentru aceelaşi look. Sunt tunse mai scurt într-o parte şi mai lung în cealaltă parte. Credeţi că pe Diana Dumitrescu o prinde acest look? Priviţi în galeria foto!

Diana Dumitrescu e fericită e plan personal. Ea şi soţul au împlinit 2 ani de căsnicie

A reuşit să o facă să zâmbească după divorţul de Ducu Ion, iar alături de el a devenit pentru prima oară mamă. Diana Dumitrescu şi soţul ei, Alin BoroiI au aniversat, ieri, doi ani de căsnicie. “Au trecut doi ani de când am devenit o familie, de când am spus amândoi un DA hotărât şi am pornit în aventura vieţii împreună! La mulţi ani, iubirea mea! Aşa cum ţi-am spus în scrisoarea pe care ţi-am dat-o azi de dimineaţă: TE IUBESC, aşa cum eşti!”, i-a transmis actriţa soţului ei.

Foto: Facebook Diana Dumitrescu

Modifică Setările