News

Divorţul din dragoste al divelor autohtone! Ioana Ginghină: ''Văd foarte bine luminiţa de la capătul tunelului. Cred că cel mai bine e să divorţezi vara''

Divorţul din dragoste al divelor autohtone! Ioana Ginghină: ''Văd foarte bine luminiţa de la capătul tunelului. Cred că cel mai bine e să divorţezi vara'' camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nu m-am gândit, nu m-am gândit la despărţire/Acum când eu credeam mai mult în dragoste. Cu piesa lui Dan Spătaru ar putea rezona astăzi multe dintre cuplurile autohtone, care n-au tras cartea norocoasă în iubire. Poate că drumurile lor se vor mai întâlni vreodată, dar fericirea duce astăzi în altă parte.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol şi-au construit povestea de iubire pas cu pas, au trecut prin multe împreună, dar după 12 ani a venit finalul. Actriţa s-a luptat timp de un an să-şi salveze relaţia, dar trăirile ei nu coincideau cu cele ale partenerului, aşa că au ajuns să joace în case diferite.

''Cred că cel mai bine e să divorţezi vara. Acum realizez că dacă era în altă perioadă, aş fi trecut mai greu, însă soarele, vacanţa, chiar şi rochiţele colorate îmi dau un vibe bun. Viaţa mea a început să se liniştească şi lucrurile să se aşeze. Am semnat actele, deci oficial sunt liberă”, a scris Ginghină pe Facebook.

Dacă micuţa Ruxandra şi-a dorit să se întoarcă la Sibiu, la bunici, unde şi-a făcut noi prieteni, Ioana încearcă să meargă mai departe, să se depărteze de amintiri. ''Am început să mai schimb lucrurile prin casă, ca să mai mişc energiile. Biroul l-am transformat în cameră de meditaţie, yoga şi citit. Niciodată nu a fost atât de locuită camera aceasta, pentru că a fost gândită ca birou şi camerã de oaspeţi. Acum zilnic petrec în ea cel puţin o orã. Îmi place că are un aer curat şi parcă nu e atât de încărcată cu amintiri. Am început să mă ocup de artista din mine, m-am înscris la diverse workshopuri de actorie, dezvoltare personală, dar bineînţeles alături de terapie, sport şi ieşiri cu prietenii. Mă ocup şi de antreprenoarea din mine, participând la diverse cursuri on-line pentru care niciodată nu am avut timp până acum''.

Peste două săptămâni, Ruxandra, fetiţa cuplului, care şi-a susţinut mama în toată această perioadă, face 11 ani. ''Doamne cât a crescut şi este atât de mare şi atât de independentã. O admir foarte mult. Şi uite că după 5-6 luni, în care parcă am trăit în iad, văd foarte bine luminiţa de la capătul tunelului. Chiar că viaţa este frumoasă. Mă simt mult mai bine, mai liniştitã şi văd totul cu alţi ochi. În primul rând nu mă mai interesează ce zice lumea. Fac ce vreau eu şi ce mă face fericită”, adaugă Ginghină.

Astăzi, actriţa încearcă să se reinventeze. ''Chiar mi-am schimbat părerea despre mine şi mă văd o femeie puternicã, foarte mişto, care, chiar dacă nu mai e aşa de tânără, mai are multe de trăit. Şi cu cât lucrez mai mult la mine mă descopăr din ce în ce mai mult şi chiar îmi place de mine”.

   Şi ele au ales o altă viaţă

 

Cristina Spătar a trăit prima zi de femeie divorţată în 2016, dar a rămas timp de trei ani în casa pe care o împărţise cu fostul soţ şi în care cunoscuse fericirea. Motivul: artista nu putea uita cei opt ani petrecuţi alături de Alin Ionescu şi îşi dorea ca cei mici să nu se depărteze de tatăl lor. Afaceristul avea însă alte planuri, iar în urmă cu câteva luni a început să le deruleze. Cântăreaţa a fost nevoită să îşi recunoască înfrângerea şi să plece din căminul conjugal într-o casă cu chirie. Dacă Alin Ionescu a bifat o altă cănicie şi va fi  din nou tătic, cântăreaţa şi-a găsit un antrenor cu care practică sportul iubirii.

 

Andreea Antonescu a înţeles că drumurile nu duc întotdeauna în America şi a decis să se separe de Traian Spak. ‘’Nimic nu e pe vecie’’, acestea au fost cuvintele cu care Andreea a încercat să astupe gura cârcotaşilor. Cea mai mare realizare a celor doi rămâne fiica lor, Sienna.

 

 

 

 

 

Modifică Setările