News

Exclusiv! Julie Mayaya şi intervenţia chirurgicală care i-a schimbat viaţa!

Exclusiv! Julie Mayaya şi intervenţia chirurgicală care i-a schimbat viaţa!  camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A câştigat ''Vocea României'', a făcut publicul să vibreze la ''Te cunosc de undeva'', la un moment dat însă peste cariera ei s-a aşternut liniştea. Julie Mayaya nu a abandonat însă muzica, ci s-a dedicat proiectelor de suflet. Astăzi, artista ia cu asalt piaţa muzicală cu un nou look şi un LP.

Julie Mayaya arată spectaculos după a recurs la o operaţie de micşorare a stomacului. ''După ce în repetate rânduri am slăbit cu sport şi dietă, ca apoi să iau din nou în greutate din cauza unor pastile, am hotărât să fac o operaţie de micşorare a stomacului'', mărturiseşte Julie pentru OK! 

Acum, solista nu-şi mai interzice nimic. ''Mănânc mai puţină pâine, dar pentru că nu îmi place să mănânc orice cu acest aliment, nu pentru că mi-am impus asta ca să slăbesc. Nu-mi pun nici un fel de restricţie. Bineînţeles că undeva, într-un colţ al minţii mele stă ascuns un gând care îmi spune că zahărul, grăsimile şi caloriile nu sunt prietenii noştri, dar nu prea îl ascult'', adaugă ea.

Julie s-a îngrăşat cel mai mult în timpul facultăţii, iar asta pentru că avea un program haotic, aşa cum este şi acum, fără mese bine stabilite. ''Stăteam într-o garsonieră fără bucătărie şi mâncam toate prostiile prin oraş. Problema mea cu kg în plus se datorează unor pastile pe care le-am luat în mod inconştient şi greşit ani de zile. De îndată ce am descoperit care e problema am încercat să stau departe de ele, dar în caz de urgenţă apelam din nou la ele, aşa am luat în greutate toate cele 25 kg, pe care cu greu le-am dat jos, iar asta cu dietă şi sport. A fost extrem de frustrant'', spune simpatica brunetă.

Lupta cu depresia

Artista a dus multe bătălii, una dintre ele chiar şi cu depresia, dar a reuşit să depăşească fiecare obstacol, cu speranţă, cu îndrazneală. “Trăim nişte vremuri grele, în care stresul este unul din cei mai mari inamici ai noştri. În ciuda uşurinţei comunicării dintre oameni, relaţiile interumane au avut foarte mult de suferit. Da, m-am confruntat cu depresia şi cred că foarte multe persoane se confruntă cu ea, chiar dacă conştientizează sau nu chestia asta. Discuţia cu un psiholog este întotdeauna bine venită şi poate ajuta foarte mult, nu doar în cazul depresiei”, declară Mayaya.

 

Primii bani

Julie s-a născut şi a crescut în România, la Iaşi, iar la 18 ani, după terminarea liceului, s-a mutat în Bucureşti. Primii bani au venit din muzică. “Când eram la liceu mergeam la serile de blues & jazz ale lui Canaf (pe care l-aţi văzut în primul sezon Vocea României), acolo nu primeam bani, dar aveam protocol, ceea ce mi se părea grozav la vremea aceea. Era o comunitate frumoasă de oameni talentaţi, care se întâlneau o dată pe săptămână să cânte împreună. M-am îndrăgostit de asta, iar acum încerc să reproduc acea atmosferă, care este dată de plăcerea muzicienilor de a cânta liber alături de alţi artişti, într-un eveniment pe care îl organizăm săptămânal. Primii bani i-am câştigat cântând la o nuntă în trupa lui Victor Lavric. Am primit atunci 100 de dolari”, îşi aminteşte ea pentru OK!

Cântăreaţa locuieşte de la 18 ani cu chirie. ''Cu banii de la Vocea României mi-am cumpărat un apartament, dar pentru că a apărut Sasha în viaţa mea (un cane Corso de 40 kg) am ajuns la concluzia că avem nevoie de mai mult spaţiu, aşa că ne-am mutat, cu chirie, la curte''.

Care au fost trăirile care au marcat-o la 20, 30 de ani? ''La 20+ a fost Vocea României, iar acum, la 30+ lansarea primului EP. Sunt lucruri şi experienţe la care am îndrăznit să visez, iar atunci când visul se materializează, e un sentiment minuna'', mai spune Julie Mayaya pentru OK!

 

 

Citește și ...