Interviu

EXCLUSIV pentru OK! Magda Pălimariu: „Sunt o femeie curtată“

EXCLUSIV pentru OK! Magda Pălimariu: „Sunt o femeie curtată“

Am aflat despre cea care ne aduce ştirile despre vreme că ea însăşi este un om solar, care iubeşte viaţa, fără nevoia de-a da explicaţii ori prognoze

Ne-am obişnuit s-o vedem mereu senină şi zâmbitoare, prezentând rubrica „Meteo“ la Pro TV. Şi tot adesea o urmărim în pictorialele ei splendide la malul mării. Evident, la uşa ei bat mulţi admiratori, dar foarte rar ne e dat să şi aflăm despre ei. Ca de pildă, momentul căsătoriei sale, când mirele a rămas în anonimat. Sau divorţul ei, dezbătut la luni de zile după ce a fost pronunţat. De ce simte nevoia să-i ţină în umbră pe partenerii săi? Şi de ce viaţa ei e încă un mister, deşi o ştim de mai bine de 10 ani? Iată câteva răspunsuri.

Eşti mereu fresh şi pare că timpul stă în loc pentru tine. De câţi ani eşti în Pro TV?
Se fac 11 ani de când sunt în Pro TV şi 14 de televiziune. Eu am crescut la Sibiu şi am făcut facultatea la Cluj. În 2003-2004 m-am mutat de tot la Bucureşti, am început să lucrez în televiziune, am făcut masterul în jurnalism, după care a venit şansa cea mare să intru în Pro TV.

Câţi ani ţi-a luat să te acomodezi la ritmul Capitalei?
Mi-a luat ceva, dar a fost totul constant, pentru că eu veneam şi în timpul facultăţii foarte des la Bucureşti, o dată pentru că la vremea aceea cochetam cu modellingul şi luam parte la toate saloanele auto ca hostess, şi o dată pentru că iubitul meu de la acea vreme era la Bucureşti.

Ţi-e dor de Sibiul acela tihnit?
Mereu mi-este dor, şi de Cluj, şi de Sibiu. Mi-este dor mereu de locurile alea, mai ales că mă leagă amintiri foarte frumoase şi am foarte mulţi prieteni la Cluj. Consider că cei mai frumoşi ani au fost la Cluj, în perioada facultăţii.

Când te-am văzut în urmă cu câteva luni dansând, puteam să jur că vei ajunge la „Uite cine dansează“.
De mică mi-a plăcut să cânt şi să dansez. Am cochetat de-a lungul timpului cu asta, dar nu la nivel profesionist. În 2017, am făcut câteva antrenamente în sala de dans, dar mai mult pentru starea mea de bine, pentru condiţia fizică – poate chiar ca o alternativă la sala de fitness, dar şi pentru atitudinea şi eleganţa în mişcare. E-adevărat că a coincis cu difuzarea concursului de dans de la Pro TV, dar nu a avut nicio legătură cu asta.

Dar boşii de la Pro TV nu s-au gândit să-ţi ofere şi altceva decât rubrica „Meteo“?
Viaţa îţi oferă multe surprize şi dacă va apărea vreo oportunitate de genul acesta voi lua în calcul dacă mi se potriveşte. Până atunci, îmi place ceea ce fac.

Dar ai vreun back-up la ceea ce faci acum?
Deocamdată, îmi place foarte mult să fiu aici şi să fac bine ceea ce fac, să stăpânesc domeniul, să fructific munca mea. Uite, şi de Crăciun am lucrat, am fost la Pro TV, iar de Revelion am fost la Sibiu, unde am prezentat un concert de Anul Nou şi, pe 1 ianuarie, un spectacol de balet, „Serenade“. Deci Anul Nou m-a prins pe scenă. Dar nu-mi place să mă împart în prea multe locuri, pentru că poate n-aş mai face lucrurile la fel de bine.

În afară de dans, ştiu că îţi place să şi pictezi.
Da, am avut o perioadă în care am pictat bujori, iar acum pictez mult în albastru. La vară poate voi picta în culori mai calde.

Aşa, când te vede omul, eşti mereu senină, zâmbitoare. Dar sunt convinsă că şi la tine au mai apărut nori şi ploi.
Evident! Până la urmă, cu toţii suntem oameni. Şi eu sunt uneori tristă, îmi dau voie să plâng atunci când am un motiv real pentru aşa ceva. Important este să poţi să gestionezi lucrurile mai puţin bune, astfel încât să ieşi din situaţiile grele. Cred că Dumnezeu ne dă în viaţă nişte încercări ca pe nişte oportunităţi de evoluţie, de învăţare. Eu am învăţat, de-a lungul timpului, că nu e bine să te victimizezi şi, trecând prin tot felul de încercări, consider că acum sunt o persoană mult mai puternică şi că pot face faţă mai bine greutăţilor.

Modifică Setările