Vedete

Fiica lui Adrian Enache, super sexy la balul de absolvire FOTO

Fiica lui Adrian Enache, super sexy la balul de absolvire FOTO camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

O ştim deja din concertele tatălui său şi nu numai, dar nu s-a lăsat până n-a terminat şi facultatea. Uite cu ce avocată sexy se mândreşte Adrian Enache!

Pe Diana Enache v-am prezentat-o anii trecuţi într-un interviu la dublu cu celebrul său tată, dar şi într-un pictorial hot alături de alte fiice de vedete. Acum ne demonstrează încă o dată că nu este doar "fata lu' tata" şi că, pe lângă talentul extraordinar moştenit de la Adrian Enache, este şi foarte bună la învăţătură.

La 22 de ani şi jumătate, cu un corp ca al său şi nişte selfie-uri care aduc mii de like-uri, te-ai aştepta poate ca Diana Enache să fie doar o prezenţă veselă, o fată cu voce şi... cam atât. Ei bine, când ne-a povestit că s-a înscris la Facultatea de Drept, era chiar foarte serioasă şi iată că acum e deja doamnişoara avocat.

Chiar zilele trecute, fiica lui Adrian Enache a absolvit cu brio studiile juridice la Universitatea Titu Maiorescu şi ne-a prezentat cu mândrie "echipamentul" de absolventă. 

Cireaşa de pe tort a fost, însă, încă o diplomă, primită de Diana la balul absolvenţilor: titlul de "Regină a balului". Şi nici nu-i de mirare că a primit această distincţie, cuvântul "seducţie" fiind sinonim cu apariţia sa. Şi, da, acele forme voluptuoase sunt 100% naturale - asta pentru cârcotaşi!

Interesant este că Diana a reuşit să mixeze cu succes viaţa de cântăreaţă cu cea de studentă, ea având în mod constant angajamente artistice şi apariţii televizate.

Unde mai pui că, anul acesta, a fost plecată chiar şi în turneu cu tatăl său, în America şi Canada. (vezi galeria foto)