News

Fosta soţie a lui Boureanu face declaraţii halucinante

Fosta soţie a lui Boureanu face declaraţii halucinante

În toiul scandalului iscat de fiica lui Cristian Boureanu, care şi-a acuzat părintele de rele tratamente, intervine mama fetei, care aduce pe tapet adevăruri uimitoare. Irina Boureanu spune că fostul politician ar fi vrut s-o decadă din drepturile de mamă. Parcă presimţind ce urmează să se întâmple, adolescenta Ioana Boureanu şi-a înregistrat tatăl în timpul unei ieşiri verbale violente, pe care au difuzat-o ieri toate posturile de televiziune.

Irina Boureanu a intervenit telefonic în emisunea „La Măruţă” şi a explicat că ieşirile violente ale fostului ei soţ i-au făcut probleme mari Ioanei: „Poliţia o să stabilească adevărul. Dar atât pot să vă spun. Ioana nu a fugit de acasă. El (Cristian Boureanu n.r) a ştiut foarte bine că fata este cu mine. Al doilea lucru pe care vreau să îl spun este că s-a tot discutat despre cât de cuminte este Ioana şi că a fost examtriculată de la şcoală. Da, a fost exmatriculată, dar din cauză că tatăl ei a tot fost pe la şcoală şi a făcut nişte scandaluri. A ameninţat copiii, a ţipat, ăsta este motivul pentru care a fost mutată de la şcoală, nu altul. Povestea asta e mai specială aşa pentru dumneavoastră, că de abia acum s-a aflat. Dar nu este prima oară când se întâmplă, nu este prima oară când depunem plângeri, mergem la Protecţia Copilului şi e bătută. Doar că acum s-a aflat.”

"Mi-a spus şi că ar vrea să mă omoare. I-a spus şi Ioanei că m-ar omorî, dar îi e frică de închisoare. Da, e o fire foarte violentă. Ioana este într-o stare bună, având în vedere ce s-a întâmplat. Nu e prima dată când s-a întâmplat, deci e obişnuită. Mai rău e cu publicitatea şi cu tot ce-i e dat să audă. O să vedem în funcţie de ce se întâmplă mai departe şi aş vrea, pe cât se poate, în linişte, fără certuri, scandaluri. Am fost acuzată de Cristian Boureanu inclusiv de prostituţie, lucru pentru care vreau să depun plângere. Ioana merge acum la o şcoala nouă şi deja toată lumea ştie că e o drogată şi o rebelă. Scandalurile dintre ei au început de foarte devreme. Da, am dus-o la psiholog. am dus-o şi o să mai meargă", a declarat Irina, mama fiicei lui Cristian Boureanu.

Şocant este că femeia afirmă că fiica sa a fost bătută de ani de zile: „O bate de când era mică, de la doi ani. În ţara asta se pot face puţine lucruri cu un om violent. Am mai încercat să fac în aşa fel să fie bine pentru copil. Cum am ştiut eu şi cum m-am priceput”.

Întrebată dacă fostul ei soţ a lovit-o şi pe ea, Irina a ezitat: „Domnul Boureanu loveşte pe toată lumea care este mai puţin puternică decât el."

"Am ajuns la concluzia că încearcă să-i facă Ioanei o imagine negativă să justifice ce a făcut el. Ieri am fost toată ziua la IML, am lipsit o ora şi am găsit-o pe Ioana în faţa televizorului plângând că de ce minte tatăl ei. Eu nu recunosc acest copil, despre care vorbeşte domnul Boureanu. Ioana nu e aşa. Nu a fugit de la mine de acasă. Nu face ce spune el. Mă întreba fata de ce zice că m-a găsit beată. Că nu e adevărat."

Modifică Setările