News

FOTO Alexandra Ungureanu, vacanţe cu surprize în Turcia şi Londra, N.Y. şi Vegas! 

de admin

FOTO Alexandra Ungureanu, vacanţe cu surprize în Turcia şi Londra, N.Y. şi Vegas! 

Este veselă, plină de energie şi una dintre cele mai bune voci din muzica românească. Aşa cum ne-a convins de când lucra cu Unu', în anii 2000, şi cum o face şi acum, de când activează cu trupa Crush. Dar pentru că încă miroase a vară, nu vorbim despre muzică, ci despre vacanţa Alexandrei. Sau vacanţele, mai bine spus!

Anul ăsta m-am bucurat de mai multe "porţii" de vacanţă, iîn locuri foarte diferite. Abia aşteptam, după o primăvară plină de proiecte şi jonglând în acelaşi timp cu o agendă încărcată de concerte alături de colegii mei de la Crush.

La sfârşitul lui iunie am fost în Turcia, Kusadasi, împreună cu mama mea, încercând să iau un pic de soare după vreo 3 ani în care n-am mai ajuns la mare decât pentru concerte. Am vizitat Pamukkale, Efesul, ne-am răsfăţat la hammam, am degustat deliciile din bucătăria turcească, am fost în plimbare cu vaporaşul în nişte insule mai retrase, ce mai - relaxare totală!

Pe la jumătatea lui iulie, am dat o fugă cu o prietenă până la Londra, să-l vedem pe Robbie Williams în concert, pe O2 Arena. Un concert de zile mari şi o sesiune serioasă de shopping a fost reţeta perfectă pentru două fete şi-o umbrelă :))

Şi mijlocul verii mi-a adus una dintre cele mai mari bucurii. Prietenul meu, Andrei, ştiind ce mare pasiune am pentru muzica Shaniei Twain, s-a gândit să-mi facă o surpriză şi să ia bilete la unul dintre ultimele concerte ale ei in Las Vegas, la Caesar's Palace, unde are rezidenţa de aproape 2 ani. Şi aşa am făcut un tur de forţă în 5 zile, pentru prima dată în State, vizitând New York-ul, unde prietenul meu locuieşte de ani buni, şi un pic de aer de Vegas:).

Prin New York am mers mai mult cu gura căscată, recunoscând străzile şi locurile în mare parte din filmele americane şi care ajung să ţi se pară foarte familiare. Dar în acelaşi timp nu-ţi vine să crezi că eşti acolo: Manhattan, 5th Avenue,Wall Street , Times Square, Radio City Music Hall, Rockefeller Center, o Statuie a Libertăţii vazută de departe şi promisiunea unei noi vizite, mai îndelungate, în orasul care nu doarme şi palpită de viaţă şi vise care pot deveni realitate!

FOTO Alexandra Ungureanu