News

FOTO Anca Neacşu – aventură în balon

FOTO Anca Neacşu – aventură în balon

Fosta membră a trupei Asia a avut parte de-o experienţă incredibilă în Turcia: a zburat cu balonul ca aer cald deasupra celebrului podiş Cappadocia. Iată câteva imagini spectaculoase din timpul zborului.

Stabilită în Turcia, de când s-a căsătorit cu Serkan Yaman, Anca se simte ca o adevărată prinţesă, răsfăţată de soţ. Pe lângă micul dejun servit la pat, Anca are parte de tot felul de surprize din partea lui. Iar cea mai frumoasă a venit la câteva zile după ziua ei.

Anca a avut parte de experienţa vieţii ei, când Serkan a dus-o în frumoasa regiune Cappadocia şi i-a oferit un zbor cu balonul cald.

„Săptămâna trecută a fost ziua mea şi Serkan a fost ocupat, nu a putut să-şi ia liber de la serviciu, aşa că am fost seara, rapid, la restaurant. Nimic senzaţional. Eu urma să am câteva concerte în Cappadocia. Serkan şi-a luat liber, am mers împreună. A aranjat cu prietenii lui să-mi facă surpriza, plimbarea cu balonul“, a povestit ea pentru wowbiz.ro.

„Despre Cappadocia auzisem că e o regiune celebră prin relieful deosebit, prin plimbările cu balonul, pentru ceramică, covoarele făcute manual“, a mai spus ea.

„Eu sunt foarte fricoasă de fel şi nici nu mă gândeam că mă voi urca în balon. După ce am cântat, într-o seară, mi-a zis că ne trezim la ora 04.30 şi plecăm cu balonul. M-a luat prin învăluire. Deşi am refuzat iniţial, m-am trezit şi am mers. Ce pot să spun… A fost de vis. Eu îmi luasem geaca, am crezut că e frig, am văzut pe internet oameni bine îmbrăcaţi, cu fulare. Dar a fost de vis, era călduţ, frumos, linişte, nimeni nu vorbea, eu eram singura care ţipam şi făceam atmosferă. Eram 15 persoane cu tot cu pilotul. Şi urcam din ce în ce mai sus. Nu mi-a fost frică deloc! Vara, baloanele zboară de la 4.00 la 7.00 dimineaţa, pentru că apoi e foarte cald, dar iarna se zboară până mai târziu. Zici că erai într-o poveste. A durat vreo oră şi jumătate toată plimbarea“.

„Când am aterizat, am primit şi certificat de zbor din partea companiei şi am închinat o cupă cu şampanie. Am rămas impresionată de ce am găsit în Cappadocia. E renumită zona, vin foarte mulţi turişti. Sunt oraşe subterane, hoteluri sculptate în piatra, e de vis!“, a mai povestit entuziasmată Anca.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările