News

FOTO Carmen Negoită, într-un outfit neconvenţional! Îţi place?

de admin

FOTO Carmen Negoită, într-un outfit neconvenţional! Îţi place?

Fashion bloggerul Carmen Negoiţă ne informează că unul din trendurile sezonului îl reprezintă ţinutele inspirate de clasicele pijamale masculine. Astfel, poţi fi în tendinţe şi foarte admirată ieşind pe stradă, la terasă sau chiar la cocktailuri purtând outfituri care, la prima vedere, ar fi confundate cu pantalonii sau cămăşile în care dormi.

„Costumele inspirate de pijamalele masculine sunt IN în acest sezon. În dungi, cu motive florale sau uni, acest outfit de vară e chiar bine venit. Materialul este vaporos, răcoros şi ai maximum de libertate în mişcare”, mărturiseşte fashionista pe blogul său de modă, www.carmennegoita.com.

Carmen spune că există trei tipuri de ţinute inspirate de pijamale: pantaloni lungi cu cămaşă, pantaloni scurţi cu cămaşă şi cămaşa lungă, ori cum mai este denumită, cămaşa-rochie.

“Pantalonii lungi cu cămasă pot fi purtaţi atât cu încălţăminte sport, cât şi cu sandale plate sau cu toc. Important este ca celelalte accesorii, geanta, ceasul, bijuteriile să fie minimaliste pentru că deja outfitul este foarte îndrăzneţ. O geantă discretă, de umăr, care se pierde în nuanţele pijamalei. În mod obişnuit alegi accesoriile pentru a face notă discordantă însă, de această dată, ele trebuie să completeze ţinuta.

Pantaloni scurţi cu cămasă te duc şi mai mult spre zona de pijamale de casă, tocmai de aceea aş recomanda să purtaţi sandale sau pantofi cu toc, stiletto, spre exemplu, ceva fin care să alungească piciorul şi să ofere, per total, un apect cât mai feminin. Dacă vrei lejeritate absolută, porţi pantofi sport, laşi cămaşa deschisă la doi nasturi şi, eventual, îţi faci şi o coafură tip messy hair, ca şi cum abia te-ai trezit din somn. Ca accesorii, eu merg pe un stil minimalist şi m-aş juca doar în zona încălţărilor, alegând stiletto ori sandale cu toc.

Cămaşa lungă sau cămaşa-rochie, inspirată de pijamalele masculine, care ajunge până deasupra genunchilor, poate fi purtată pe dedsubt cu pantaloni scurţi ori doar cu lenjerie intimă. O poţi purta cu sandale elegante, însă, pentru orele zilei, merg şi sneakerşii. Ideea este să nu o strângem în talie cu nimic, să o purtăm larg, cu lejeritate, accesorizată cu o geantă de umăr de zi, chiar de plajă”, declară Carmen Negoiţă.

Pentru cel mai recent post de pe blogul său, Carmen Negoiţă a realizat o şedinţă foto purtând o ţinută inspirată de pijamalele masculine, în nuanţă albastru deschis, pe care a accesorizat-o cu pantofi şi ceas sport şi geantă în aceeaşi nuanţă.

„O vorbă veche spune că trebuie să porţi în pat pijamale drăguţe. Nu se ştie niciodată pe cine vei întâlni în vise. Conform noii situaţii în modă, aş putea spune că pe stradă, ziua, ar trebui să porţi un constum-pijama drăguţ, pentru că nu şti niciodată de cine vei da. Poate chiar bărbatul visurilor tale. Cine ştie?!”, scrie fashion bloggerul pe www.carmennegoita.com.