News

FOTO Uite cum arata Jake Gyllenhaal cu 15 kilograme mai slab!

de admin

FOTO Uite cum arata Jake Gyllenhaal cu 15 kilograme mai slab!

A venit şi rândul actorului de 33 de ani să treacă printr-o transformare dramatică pentru un rol, Jake urmând un regim foarte strict, doar cu salată kale şi gumă de mestecat - plus mult jogging. Rezultatul: o înfăţişare de speriat!

Iar ăsta a fost şi scopul lui Jake când a acceptat săl joace pe jurnalistul Lou Bloom, personajul din cel mai recent film al său, "Nightcrawler" ("Prădător de noapte"). "M-am simţit destul de singur în timp ce am urmat această dietă, fiindcă nu m-am mai putut vedea cu prietenii seara, la cină. De fiecare dată trebuia să refuz şi, în schimb, ieşeam să fac jogging", a declarat Gyllenhaal duminică, la avanpremiera peliculei al cărei producător este - un eveniment la care starul şi-a făcut apariţia în forma sa de altădată, spre bucuria fanelor, căci după terminarea filmărilor, a revenit, treptat, la un stil de viaţă normal.

"E incredibil la ce şi-a supus corpul", a comentat şi Rene Russo, partenera lui din film. "Da, şi mama a fost îngrijorată când m-a văzut. Dar ştie cât de serios şi implicat sunt când e vorba de meseria mea şi respectă acest lucru. Ştie şi că sunt matur şi că pot controla situaţia, fără să-mi pun sănătatea în pericol", a mai spus Jake.

Pe marile ecrane din România, filmul va avea premiera pe 5 decembrie. Vezi trailerul mai jos.

Foto: WENN, Open Road Films