News

Grădiniţa de la FC Barcelona

Cel mai popular club de fotbal îşi schimbă generaţiile. La marginea terenului, îşi fac deja încălzirea bebeluşi cu nume mari, în timp ce alţii le vor lua locul, anul acesta, pe banca de rezerve.

Lionel Messi

Tatăl e cel mai bun fotbalist din lume. Mama, o argentiniancă focoasă care i-a furat inima fotbalistului de 25 de ani încă de când aceştia erau copii. Este vorba despre micuţul Thiago Messi, care a văzut lumina zilei pe 2 noiembrie 2012. Şi nu oriunde, ci într-un spital din apropierea stadionului Barcelonei, „Camp Nou“. De fapt, încă din prima sa zi de viaţă, bebeluşul Messi a primit botezul clubului catalan, şi anume un tricou în culorile roş-albastre cu numele lui şi numărul 10, la fel ca cel purtat de celebrul lui tată. Să ne aşteptăm la o dinastie Messi în fotbal?

Victor Valdes

Portarul în vârstă de 30 de ani al celui mai puternic club de fotbal din lume şi-a petrecut şi el Sărbătorile schimbând scutece. Căci pe 16 noiembrie, anul trecut, seducătorul spaniol şi soţia lui, Yolanda Cardona, au devenit pentru a doua oară părinţi de băiat. Nou-venitul a primit numele Kai şi a fost aşteptat cu entuziasm de frăţiorul lui de trei ani, Dylan. „Eu şi soţia mea, Yolanda, suntem în culmea fericirii. S-a născut cel de-al doilea copil al nostru, un băiat numit Kai Valdes Cardona“. Ei bine, suntem siguri că şi suporterii Barcelonei sunt încântaţi că Victor are cui lăsa moştenire mănuşile de portar.

José Manuel Pinto

Rezerva lui Valdes i-a luat-o înainte concurentului său la apărarea porţii catalanilor şi-a devenit tată pentru a doua oară pe 22 iulie 2012. Pinto, ajuns acum la 37 de ani, şi soţia lui, Elena, mai au deja o fiică,Zahira, iar primul băiat al cuplului a primit numele Nathan. Fericitul tată a postat imediat pe Twitter emoţionantul anunţ: „Sunt foarte fericit! Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. La ora 21.15 s-a născut Nathan Pinto!”.

Tătici în aşteptare

Gerard Piqué

„Avem un băieţel!“ Acesta este anunţul pe care-l aşteptăm dintr-un moment în altul din partea celor două staruri, Shakira şi Piqué. Căci fundaşul în vârstă de 25 de ani şi columbianca cu zece ani mai în vârstă îşi vor strange în braţe primul copil chiar luna aceasta. E drept că fotbalistul spaniol ne-a dat deja emoţii pe 27 decembrie, când a anunţat pe Twitter că a devenit tată: „S-a născut fiul nostru! Suntem foarte fericiţi!“. Ei bine, alarmă falsă, căci surprinzătorul mesaj a fost doar o glumă, cu ocazia echivalentului spaniol al Zilei Păcălelilor, Dia de los Inocentes. Îl mai crede cineva când vestea va fi pe bune?

David Villa

Atacantul în vârstă de 31 de ani al roş-albaştrilor este un tătic cu experienţă, căci are deja două fetiţe superbe, peZaida şi pe Olaya. Anul acesta însă, se pregăteşte să schimbe decoraţiunile roz din camera copiilor cu unele mai potrivite unui băieţel. Căci bursa zvonurilor spune că David Villa şi soţia acestuia, Patricia González, vor fi părinţi de băiat în februarie 2013. S-o fi săturat şi David să joace fotbal doar cu fetele!

Cesc Fabregas

Este un alt fotbalist al Barcei care, la 25 de ani, va deveni pentru prima dată tată. Mai are de aşteptat doar până în aprilie. Şi culmea, cea care-i va dărui primul moştenitor este tot o femeie cu mult mai în vârstă decât el, Daniella Semaan, de origine libaneză, în vârstă de 36 de ani. Cesc şi Daniella formează un cuplu din 2011 şi vor deveni părinţii unei fetiţe. Însă aleasa lui Cesc mai are doi copii, de 9 şi 11 ani, din căsnicia cu milionarul Elie Taktouk. Afacerist care a provocat un adevărat scandal în 2011, când a descoperit că Daniella l-a înşelat, acuzându-l pe Cesc că i-a furat soţia. Cu un brunet aşa seducător ca Cesc, e şi greu să nu te laşi furată…

Foto: guliver/getty images/splash news, hepta

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările