Lifestyle

Interioare VIP: cum arată dormitoarele starurilor?

Interioare VIP: cum arată dormitoarele starurilor? camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

Poftiţi în intimitatea vedetelor de la Hollywood! Ce spune stilul dormitorului ales despre fiecare?

Vă invităm să tragem cu ochiul la dormitoarele vedetelor. De la atmosfera princiară la cea minimalistă, de la paturile king size şi decoraţiunile flamboaiante la cele foarte simple, cu ambient aerisit, descoperim o paletă largă de preferinţe, care ne indică unele trăsături de caracter ale proprietarului.

Iată cum arată camerele în care dorm Katie Holmes, Lewis Hamilton, Cardi B, Jennifer Lawrence, Kris Jenner, Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham, Portia De Rossi şi Ellen DeGeneres, Sandra Bullock, Patrick Stewart, Jennie Garth ori Sam Worthington.

Katie Holmes

Fosta soţie a lui Tom Cruise încearcă să scape de casa pe care o are în Calabasas, California. Asta mai ales acum, după despărţirea de Jamie Foxx, cel cu care a împărtăşit atâtea momente frumoase în această locuinţă cumpărată post-divorţ.

Deşi ne aşteptam la un dormitor mult mai feminin decât acesta, remarcăm faptul că actriţei îi plac spaţiile deschise, luminoase, cu ţesături albe şi ferestre din abundenţă, aşa cum este acest dormitor - care nu este decât unul dintre cele şase pe care le are această vilă de 4,65 milioane $.

Lewis Hamilton

Pilotul de Formula 1 şi-a amenajat în detaliul penthouse-ul din New York, pe care acum vrea să-l scoată la vânzare contra sumei de 52 de milioane $.

Şi nu ne miră că, mai ales în dormitor, şi-a pus amprenta de burlac convins: tocuri de fereastră şi noptiere venge, combinaţie clasică de maro cu alb şi albastru, un şemineu şi două fotolii cu linii masculine.

Acest apartament este situat în zona Tribeca, unde Lewis Hamilton este vecin cu Justin Timberlake şi Jessica Biel, Blake Lively şi Ryan Reynolds, Harry Styles şi Bella Hadid.

Cardi B

În ciuda stilului său vestimentar excentric, new wave, casa artistei este de-un clasicism baroc uimitor.

Artista preferă să se odihnească asemeni unei regine, într-un pat cu stâlpi de baldachin, cu perne şi cuvertură din brocart, montat într-o cameră cu ferestre uriaşe, arcade şi stâlpi cu ornamente antice, candelabre şi un şemineu clasic.

Doar spoturile montate în grinzile tavanului şi plasma montată în faţa patului amintesc de modernismul zilelor noastre.

 

Comentarii

Modifică Setările