News

Iulia şi Mihai Albu, din nou în scandal. Uite ce schimb de replici dure şi-au adresat public

Iulia şi Mihai Albu, din nou în scandal. Uite ce schimb de replici dure şi-au adresat public

Custodia fiicei lor le ridică din nou probleme, iar după atacul fashion editorului a urmat replica usturătoare a designerului de pantofi.

sotii Albu

Cei doi foşti încă n-au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte programul fetiţei lor, Mikaela (7), a cărei custodie comună o împart de trei ani, de la divorţ încoace.

Se pare că Mihai Albu s-ar fi declarat nemulţumit de programul de vizitare pa fetiţei sale, stabilit de fosta lui soţie, şi a rechemat-o în instanţă pe Iulia Albu.

Aflând de acest demers, reporterii wowbiz.ro au contactat-o pe jurata emisiunii "Bravo, ai stil!" pentru lămuriri.

Mi se pare incredibil cum fostul meu soţ ţine informeze constant opinia publică în legătură cu viaţa mea privată şi a copilului meu", spune Iulia Albu. "Am primit, într-adevăr, documentele în cauză în care fostul meu soţ solicită un program de vizită, deşi nu i-am interzis niciodată -şi vadă copilul, mai mult am încurajat relaţia dintre ei cumpărând un apartament în acelaşi imobil în care domnul Albu domiciliază împreună cu mama sa. Nu am vrut fac aceste detalii publice, însă în faţa victimizării patetice a stimabilului, nu pot rămâne impasibilă, mai ales în contextul în care nu văd în acest demers al său decât o ultima zbatere în încercarea de a se agăţa de imaginea mea, având în vedere statutul meu de om de televiziune".

Pentru a-şi susţine poziţia, Iulia Albu a dat ca exemplu ce s-a întâmplat de ziua fiicei lor.

"Anul acesta, fetiţa noastră şi-a petrecut ziua de naştere cu tatăl ei natural, această înţelegere dintre noi fiind acesta -i organizeze o petrecere cu câţiva copii de la şcoală, într-un cadru cald şi ferit de ochii publici. Domnul Albu a considerat de cuviinţă invite copii ai unor oameni de televiziune pe care Mikaela nu-i văzuse niciodată şi cu care nu avea relaţii de prietenie, e drept, pe lângă cei câţiva colegi de clasă invitaţi. Mai mult, ziua fetiţei mele s-a transformat într-o şaradă de lamentări penibile ale stimabilului, difuzate pe trei posturi naţionale, probabil contra cost sau în cel mai bun caz doar pentru a mai resuscita imaginea brandului Mihai Albu. Copilul meu a fost însoţit la această petrecere de către bonă pe care eu o plătesc cu o sumă mult mai mare decât cei 1.000 de lei pe care consideră stimabilul trebuie -i plătească şi pensie alimentară lunar şi, conform spuselor acesteia, supusă unor întrebări şi unui tratament abuziv de către câţiva membri ai presei prezenţi la eveniment, domnul Albu a avut grijă trimită comunicate de presă privind ziua de naştere a fetiţei lui, însă ani de zile a refuzat se implice activ în creşterea ei."

"Salut oarecum schimbarea de poziţie şi dorinţa de a petrece mai mult timp cu fetiţa noastră, însă nu îi văd în acelaşi timp sensul, în contextul în care, cu excepţia a două weekend-uri în caremi-am permis” plec cu ea în două scurte mini-vacanţe, copilul a fost mereu gata îşi vadă tatăl, neîntâmpinând din partea mea niciun fel de opoziţie. Consider relaţia tată-fiică este una extrem de importantă, şi asta în primul rând datorită faptului că între mine şi tatăl meu există o legătură extraordinar de puternică, pe care mi- fi dorit şi fiica mea o aibă cu tatăl ei natural. văd nevoită fac toate aceste precizări întrucât un cotidian a publicat detalii despre conţinutul cererii, detalii care, după cunoştinţa mea, au fost oferite de către stimabilul şi PR-ul său. Mi se pare trist ajungem ne vindem copilul pentru câteva bancnote şi-mi argumentez această afirmaţie prin vastele articole publicate în presă în care este precizat extrem de clar şi în primul rând locaţia în care a avut loc evenimentul, cât şi chemarea a numai puţin de 4 televiziuni după cunoştinţa mea, materiale ce aveau scop prezentarea domnului Albu într-o postură lacrimogenă de tată privat de dreptul de a-şi vedea copilul", a concluzionat Iulia Albu.

În replică, Mihai Albu a postat un mesaj cu adresă directă către fosta lui soţie.

"Cică mi-a închis pliscul... Doamnă Vochiţa, nici măcar găina nu te mai crede! Custodia este comună, eu doar am cerut un program bine reglementat în interesul superior al copilului, acela de a avea o relaţie firească cu tatăl biologic. Nu am insinuat nicidecum faptul că ai interzice accesul Mikăi la mine, ci doar faptul că nu este firesc să petreacă timp cu tatăl ei dupa bunul tău plac, atunci când îţi convine ţie şi dacă îţi convine ţie. Trei luni nu ai raspuns notificării mele, drept pentru care am apelat la Instanţă pentru a regla această disfuncţie. Acum că ai ales să speli rufele public, răspund public. Mi se pare normal ca după unsprezece ani de purtat ALBUtin să porţi Louboutin, de', să treacă bătăturile. În rest numai minciuni, lipsă de respect si lipsa "celor şapte ani de acasă"...

Modifică Setările