News

Janet Jackson a născut. E mamă la 50 de ani!

Janet Jackson a născut. E mamă la 50 de ani!

Janet Jackson "For Colored Girls" Portrait Session, November 1, 2010. Reproduction by American tabloids is absolutely forbidden.

Celebra cântăreaţă americană Janet Jackson, în vârstă de 50 de ani, a devenit mamă, marţi, informează publicaţiile străine. Janet Jackson a devenit mamă Potrivit declaraţiilor făcute de reprezentanţii cântăreţei, Janet a adus pe lume un băieţel perfect sănătos: "Janet a avut o naştere uşoară şi sănătoasă şi se odihneşte. La această oră nu sunt disponibile mai multe detalii”.

Ne bucurăm, aşadar, să vedem că visul lui Janet Jackson şi-al soţului ei, Wissam Al Mana, de a deveni părinţi a devenit realitate, mai ales că nimeni nu se aştepta ca artista să poarte o sarcină la o vârstă aşa înaintată.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 25: Wissam al Mana and Janet Jackson attend the Giorgio Armani fashion show during Milan Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2013/14 on February 25, 2013 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Au deveni părinţi

Cât despre micuţul lor, care a primit la naştere numele de Eissa Al Mana, suntem siguri ca va fi un răsfăţat, dat fiind faptul că este primul copil al cântăreţei.

Amintim că primele speculaţii privind o sarcină în cazul lui Janet Jackson au apărut în luna aprilie, pe când aceasta şi-a amânat turneul muzical ”Unbreakable”, spunând că vrea să se concentreze mai mult pe viaţa de familie. Ulterior, au apărut şi zvonuri privind o mamă surogat, dată fiind vârsta artistei, însă toate acestea au fost date uitării în momentul în care Janet a apărut în public afişând o burtică proeminentă.

foto: arhivă