News

Jay Z şi Rita Ora, într-un război de milioane de dolari

Jay Z şi Rita Ora, într-un război de milioane de dolari

În 2008, Rita Ora semna contract cu Roc Nation, casa de producţie a lui Jay Z care avea s-o transforme într-o vedetă. Cum au ajuns acum cei doi să fie la cuţite?

Rita şi Jay Z au fost, cândva, prieteni

Lupta dintre cei doi durează de ceva timp şi a erupt în luna decembrie a anului trecut, când Rita a intentat proces împotriva Roc Nation pe motiv că nu lansaseră deja noile melodii pe care ea le avea pregătite pentru cel de-al doilea album. Artista de 25 de ani s-a arătat revoltată de faptul că Jay ar fi manevrat perioadele de lansare a noilor materiale muzicale în funcţie de vedetele pe care voia el să le favorizeze şi să le vadă în topuri. Mai exact, tot scandalul ar fi pornit de la Rihanna, artista preferată a lui Jay din portofoliul Roc Nation - Rita considerând mereu că a fost defavorizată şi mult mai puţin promovată decât ea.

Replica lui Jay? Ei bine, soţul lui Beyonce spune că a semnat contract cu Rita în 2008, când era o necunoscută - şi a investit milioane de dolari în cariera ei, transformând-o într-o vedetă. Atâta doar că Roc Nation trebuia să primească la schimb cinci albume, dar nu a primit decât unul. Astfel, Jay spune că artista a tărăgănat foarte mult munca în studioul de înregistrări, ajungând să aibă albumul de debut gata abia în anul 2012. Mai mult, Jay a dat-o acum, în judecată, la rândul său, pe Rita, cerându-i 2,3 milioane de dolari - adică suma pe care el spune că ar fi cheltuit-o pentru cel de-al doilea LP al artistei britanice. Avocatul Ritei spune, însă, că Jay se gândeşte să-i rezilieze contractul clientei lui. Ceea ce i-ar scuti de un război costisitor.

Foto: Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările