News

Jermaine Dupri spune adevărul despre relaţia cu Janet Jackson!

Jermaine Dupri spune adevărul despre relaţia cu Janet Jackson!

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 14: Producer Jermaine Dupree (L) and singer Janet Jackson pose for a portrait at the 39th NAACP Image Awards held at the Shrine Auditorium on February 14, 2008 in Los Angeles, California. (Photo by Mark Mainz/Getty Images for NAACP)

De câteva săptămâni se zvoneşte că Janet Jackson s-a întors în braţele fostului iubit, Jermaine Dupri, cu care are de gând să se şi căsătorească. Mulţi apropiaţi au declarat că artista a decis să mai dea o şansă acestei relaţii, după ce a divorţat de tatăl copilului ei, Wissam Al Mana. Jermaine Dupree şi Janet Jackson, în 2008, pe când formau un cuplu Ei bine, într-un interviu recent, presupusul iubit al lui Janet, Jermaine Dupri, a făcut nişte confesiuni contrare acestor speculaţii. El a declarat că aceste zvonuri privind romanţa cu Janet nu au ajuns şi la urechile lui şi că, prin urmare, nimic nu e adevărat. ”Nu ştiu nimic despre asta. Nu ştiu dacă asta e... Noi am fost mereu buni prieteni. Nu ştiu dacă a fost o vreme în care n-am fost buni prieteni. (...) Nimeni nu ne-a văzut împreună, în ipostaze amoroase. Sunt doar speculaţii care se ivesc atunci când o persoană e singură”, a declarat Jermaine în cadrul unei emisiuni radiofonice.

Jermaine a continuat să discute subiectul, argumentând că dacă ar fi fost să se împace cu fosta lui iubită nu s-ar fi ascuns şi şi-ar fi recunoscut imediat relaţia. ”Nimic din lucrurile acestea nu e adevărat. Am fost cu Janet 10 ani din viaţa mea. De ce m-aş fi ascuns acum. De ce m-aş fi pitit pe ici, colo cu o persoană despre care ştiţi cu toţii că a fost iubita mea?”, a adăugat cântăreţul.

Amintim că-n noiembrie, anul trecut, o sursă a declarat pentru E! News că Janet şi Jermaine s-au împăcat după ce artista s-a despărţit de Wissam Al Mana. ”Au fost prieteni înainte de toate, aşa că acum vor să vadă ce se întâmplă pe plan amoros între ei”, a declarat presupusul apropiat.

Modifică Setările