News

Jojo, pofte şi griji înainte de naştere

Jojo, pofte şi griji înainte de naştere

Însărcinată în 7 luni, vedeta întâmpină probleme pe care nu le-a avut la prima sarcină.

Jojo Catalina Grama insarcinata

Deşi e la al doilea copil şi ştie care sunt modificările care apar în timpul unei sarcini, pentru Jojo această a doua experienţă este mult mai dificilă. Vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu tot felul de probleme în ultima perioadă.

"Burtica a devenit din ce în ce mai grea. Chiar mă întrebam dacă fetiţa asta a mea nu o să fie mai mare la naştere şi mai grea decât Achim. S-ar putea să am aici o comoară grea. A început să mă doară spatele şi nu prea mai pot să dorm întinsă. E o altă etapă, am mai trecut prin asta, nu la fel de dificil, dar e în regulă, nu mai am mult", a spus Jojo în emisiunea "Vorbeşte lumea".

Jojo la Vorbeste lumea

Ca orice femeie însărcinată, şi Jojo are pofte, chiar dacă în ultimii ani a adoptat un stil vegetarian. Acum, vrea, nu vrea, e nevoită să consume şi carne, pentru a-i oferi micuţei proteinele de care are nevoie.

"Eu am tot migrat între un regim vegetarian şi un regim cu proteine animale. În ultimii doi ani, începusem să mănânc iar carne, iar acum simt din nou nevoia să trec pe vegetale. Am zis: copilul ăsta trebuie să primească şi carne, dar uite că ea nu vrea. În ultima săptămână, am avut foarte mare poftă de ciocolată. Am mâncat puţină ciocolată, puţin mai multă", a mai povestit Jojo.