News

Kate Middleton: În aşteptarea berzei regale

Kate Middleton: În aşteptarea berzei regale

Nu mai avem mult de aşteptat. Începând cu mijlocul acestei luni, ochii moharhiştilor vor urmări, la fel ca acum doi ani, porţile maternităţii din care se vor auzi primele gângureli regale. Să vedem, aşadar, în ce stare îi găseşte pe Kate şi pe ceilalţi membri ai familiei regale acest mare eveniment.

E drept că, spre deosebire de pri­ma ei sarcină, Kate ni se pare acum mult mai vioaie şi mai activă, deşi cei de la Palat au început să nu­mere zilele până la venirea pe lume a celui de-al doilea moştenitor regal, al patrulea pe linia de succesiune la coroana britanică. Există şi un motiv, Kate însăşi mărturisind că se simte minunat, chiar şi în ultimele săptămâni de sarcină. Aşa că, în ciuda ru­găminţilor Prinţului William de a o lăsa mai uşor cu apariţiile publice, ducesa nici nu vrea să audă şi urmează cu sfinţenie programul evenimentelor la care trebuie să participe, doar să nu-i mai audă pe supuşi c-o acuză de trândăvie... pe banii publici.

Alte voci spun că, dimpotrivă, Ducesa este un pion mediatic în încercarea monar­hiei britanice de-a abate atenţia de la aven­turile sexual-pedofile ale Prinţului Andrew. Conform surselor revistei Grazia, „sarcina lui Kate a avut un rol foarte important în distragerea atenţiei presei şi a publicului de la lista din ce în ce mai mare cu scandaluri în care sunt implicate feţe regale. Prin ur­mare, ducesa a devenit cea mai importantă unealtă de PR a Casei Regale. Numai că acum, s-a săturat şi ea de acest rol“. Oricare ar fi adevărul, această super-prinţesă gravidă nu se limitează doar la a intra şi ieşi din clădiri oficiale, ci nu-şi vede capul de treabă nici la Palat. Ken­sington, de data aceasta, acolo unde Ducii de Cambridge îşi au apartamentele. Ei bine, Kate este ocupată cu pregă­tirile pentru sosirea bebeluşului, fiind pe ultima sută de metri cu organizarea camerei acestuia. Iar dac-ar fi după ea, Kate ar naşte chiar acasă, conform spuselor unor apropaţi citaţi de OK! Middle East. „Ducesa de Cambridge este hotărâtă să treacă peste tradiţie şi să nască într-un salon improvizat chiar în Palatul Kensington. A consul­tat experţi medicali şi aceştia au făcut planurile pentru instalarea echipamentelor într-o cameră alăturată dor­mitorului lui William şi-al lui Kate. Dar n-au anticipat reacţia Reginei.“

Suverana nici nu vrea să audă de aşa ceva, conside­rând că este spre binele copilului să fie adus pe lume în­tr-un spital, pentru a elimina orice complicaţie. Şi se pare că ducii sunt conştienţi că, dacă prinţul George, acum în vârstă de 19 luni, le părea greu de strunit, cu doi va fi un adevărat chin. Iar anunţul lor de angajare de personal în plus la reşedinţa privată din Anmer Hall (Norfolk) este o dovadă a disperării celor doi, după ce le-au plecat o me­najeră şi un grădinar. Aşadar, Will şi Kate caută pe cine­va cu experienţă în întreţinerea unei case spaţioase, dar care va fi dispus, la nevoie, să ajute la pregătirea mesei, supravegherea copiilor şi chiar a câinilor. „Le-a fost des­tul de greu cu George şi au existat multe nopţi albe, aşa că ducesa a hotărât să fie ajutată cu cel de-al doilea copil“, continuă sursa citată.

Iar prima care a sărit în ajutorul Ducilor a fost, desigur, Carole Middleton, această super-nanny care s-a instalat cu tot cu soţ în casa fiicei sale, devenind un fel de super­vizor al pregătirilor pentru venirea pe lume a nepotului. Dacă pe duci nu-i deranjează să-i aibă pe soţii Middleton în aceeaşi casă, cineva se simte exclus, mai ales din viaţa micuţului George. „Prinţul Charles s-a plâns prietenilor săi că nu apucă să-l vadă niciodată pe George. Mama şi tatăl lui Kate au preluat responsabilităţile de bu­nici, iar acest lucru îl deranjează pe tatăl lui Will“, susţin surse citate de publicaţia Star.

Ba mai mult, Charles se teme că George (şi poate şi fratele sau sora lui, pe viitor) este supus unui proces de Middleton-izare, în încercarea părinţilor acestuia de a-l creş­te cât mai normal posibil. „Prinţul Charles nu vrea ca George să devină «prea» normal. Este foarte important ca un viitor rege să înţeleagă locul lui într-o monarhie, lucru care nu se va întâmpla dacă-şi va petrece tot timpul cu soţii Middleton, nişte oameni din popor“, continuă sursa. Or fi având ei origini modeste, dar doamna Middleton trăieşte la înălţimea supranumelui primit în ultima vreme, Regina Carole, multe voci susţinând că mama-soacră s-a schimbat în­tr-o femeie plină de aere şi foarte dificilă. Ba mai mult, se zvoneşte că bunica lui George ar fi solicitat şi ea un bodyguard personal, lucru care n-a fost văzut cu ochi buni de cei care o cred şi-aşa destul de infatuată.

Cu toate acestea, alţii cred că vina pentru această situ­aţie nu le aparţine părinţilor lui Kate, ci chiar lui William, care nu-şi doreşte ca fiii săi să crească într-un mediu to­xic. Sau lângă persoane de acest fel. „În sinea lui, William este un rebel care nu vrea să devină o versiune a tatălui său şi să joace un rol regal şi sobru pentru fiul său“, susţin apropiaţii acestuia. Sperăm ca apele să se liniştească oda­tă cu naşterea frăţiorului lui George... Foto jos: reşedinţa de la Anmer Hall.

Foto: guliver/getty images/rex features/splash news

Modifică Setările