News

Klaus Iohannis va fi primit astăzi de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis va fi primit astăzi de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Suverana Marii Britanii găzduieşte o recepţie în onoarea şefilor de stat şi de guvern participanţi la Reuniunea NATO.

Zi importantă pentru preşedintele României! Acesta a fost invitat să participe la Reuniunea NATO la Nivel Înalt de la The Grove, Watford (Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord) de mâine, dar va ajunge încă de astăzi la Londra.

Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis urmează să participe diseară la recepţia oferită de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham de la Londra de la ora ora 20.00 ora României.

După această întâlnire, şeful statului român va ajunge la reşedinţa premierului britanic din 10 Downing Street, unde, de la 21.30, Boris Johnson oferă o recepţie informală în onoarea şefilor de stat şi de guvern participanţi la Reuniunea NATO.

Klaus Iohannis a reuşit să stabilească o puternică legătură cu Casa Regală britanică, nu o dată el fiind gazda Prinţului Charles în România.

Iar cea mai recentă vizită oficială a preşedintelui român la Buckingham a fost anul trecut în noiembrie, cu ocazia recepţiei oferite de moştenitorului tronului Marii Britanii.