News

Klaus Iohannis va fi testat pentru coronavirus. Raluca Turcan: "Aşteptăm cu toţii să fim testaţi"

Klaus Iohannis va fi testat pentru coronavirus. Raluca Turcan: "Aşteptăm cu toţii să fim testaţi"

După ce un senator PNL a fost testat pozitiv cu Covid-19, politicienii îşi iau măsuri de precauţie.

Surse Digi24 anunţă că filiala PNL Constanţa înregistrează deja un al doilea caz de coronavirus. Ar fi vorba despre un deputat PNL, după cazul senatorului Vergil Chiţac, care a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19.

În consecinţă, premierul în exerciţiu Ludovic Orban a anunţat că se va izola la Vila Lac 1. De asemenea, toţi miniştrii sunt suspecţi, aceştia urmând să se autoizoleze. Şeful PNL a precizat că senatorul infectat a participat la reuniunea Biroului Politic Naţional, astfel că toţi membrii acestui for se vor izola la domiciliu.

În aceste condiţii, preşedintele Klaus Iohannis, care a intrat în contact cu toţi aceşti membrii PNL, ar urma să fie testat pentru coronavirus, potrivit unor surse Realitatea Plus.

UPDATE

Raluca Turcan a postat deja pe contul său de socializare: "Sunt în sala de grup parlamentar a PNL, aşteptăm cu toţii să fim testaţi pentru coronavirus. În faţa pericolului bolii, suntem toţi la fel, urmăm aceleaşi reguli. Facem acum testul, aşteptăm aici rezultatul, prevenim răspândirea virusului. Suntem calmi şi nu uitaţi: este esenţial să respectaţi regulile de prevenţie!"

Comentarii

Modifică Setările