News

Kylie Jenner are un bodyguard atât de sexy! Cine este bărbatul bănuit că ar fi adevăratul tată al lui Stormi

Kylie Jenner are un bodyguard atât de sexy! Cine este bărbatul bănuit că ar fi adevăratul tată al lui Stormi camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Kylie, mezina familiei Kardashian-Jenner, a deveni mamă pe 1 februarie, aducând în mare taină pe lume o fetiţă pe care a numit-o Stormi. Tânăra în vârstă de 20 de ani a născut primul ei copil, după ce şi-a ascuns sarcina timp de 9 luni, fiind primul copil al său cu rapperul Travis Scott.

Totuşi, cele mai recente fotografii cu Kylie Jenner, alături de bodyguardul său, au ridicat multe semne de întrebare printre fanii vedetei. Stormi este o scumpete de fetiţă, iar unii dintre admiratorii lui Kylie chiar spun că micuţa seamănă izbitor de mult cu garda de corp foarte sexy a vedetei. Cine este bărbatul despre care toată lumea spune că ar fi adevăratul tată al copilului lui Kylie?

Ei bine, numele lui este Tim Chung, lucrează pentru familia Kardashian de mai mulţi ani şi este model în timpul liber, dar şi poliţist. Iar dacă analizăm fotografiile cu Stormi şi cele cu Tim, asemănările sunt izbitoare. Prietenii virtuali ai lui Kylie cred că Stormi, în vârstă de 3 luni, este copia fidelă a bodyguardului şi că nu seamănă deloc cu Travis Scott.

Tim Chung îngroaşă şi el lista gărzilor de corp devenite vedete datorită aspectului, dacă ne amintim şi de bărbatul super arătos care are grijă de prima-doamnă a Franţei, Brigitte Macron. Tim Chung a fost văzut în compania lui Kylie de mai multe ori de-a lungul anilor, dar le-a veghea şi pe alte membre ale familiei, inclusiv pe Kris, Kim şi Kourtney. 

"De ce seamănă Stormi cu bodyguardul lui Kylie?", a fost întrebarea care a stat pe buzele a mii de fani. Iată cât de bine arată celebrul bodyguard!

Foto: Instagram, Twitter