News

Kylie Minogue a câştigat războiul juridic cu Kylie Jenner

Kylie Minogue a câştigat războiul juridic cu Kylie Jenner

Kylie Minogue a câştigat războiul juridic cu Kylie Jenner pentru numele mărcii comerciale "Kylie". Conformpresei internaţionale, se pare că cererea lui Jenner din 2014, de a se folosi de numele mic pentru o marcă comercială, a fost respinsă săptămâna trecută de către Oficiul de Brevete şi Mărci din Statele Unite.

kylie 2

Avocaţii  cântăreţii de 48 de ani au susţinut că starul "Keeping  Up With the Kardashian", în vârstă de 19 de ani, este doar o personalitate de televiziune mai puţin importantă, secundară, ceea ce o face nevrednică de monopolizarea numelui "Kylie." În acelaşi timp, reprezentanţii lui Minogue au subliniat faptul că superstarul australian este "un artist de renume, activist pentru combaterea cancerului la san, cunoscută la nivel mondial cu numele de Kylie."

Într-adevăr, câştigătoarea premiului Grammy a fost pur şi simplu cunoscută sub numele de "Kylie" după lansarea albumului său de debut, auto-intitulat, în 1988. Potrivit Daily Mail, Jenner - care are mai multe afaceri, inclusiv imperiul ei de beauty, Kylie Cosmetics - a depus deja recurs.

kylie

În luna februarie 2016, Minogue a luat cu asalt Twitter-ul după ce Jenner a cerut ca numele Jylie să fie marcă înregistrată.  "Bună ..... Mă numesc KYLIE #lightyears”, a scris Minogue pentru fanii săi, citând un vers din piesa sa lansată în 2000 “Light Years”, de pe albumul cu acelaşi nume.

Victoria cântăreţeli împotriva lui Jenner vine la doar câteva zile dupa ce ea şi fostul logodnic, Joshua Sasse, au rupt logodna. Artista a confirmat despărţirea pe Instagram vineri, 3 februarie.

foto: Getty Images