Vedete

"La 30 de ani, îmi iubesc corpul!" Ce vedetă din muzică se simte atât de bine în pielea ei?

"La 30 de ani, îmi iubesc corpul!" Ce vedetă din muzică se simte atât de bine în pielea ei? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Atât de bine încât să se lase fotografiată în cele mai minuscule costume de baie şi în cele mai senzuale ipostaze.

Dacă nu aţi recunoscut încă aceste celebre forme, aflaţi că ele îi aparţin nimeni altcuiva decât cântăreţei Alexandra Stan. Aceeaşi Alexandra Stan care şi-a încercat norocul peste Ocean, unde a avut sesiuni muzicale cu artişti internaţionali. Şi aceeaşi Alexandra Stan care şi-a obişnuit fanii cu cele mai hot postări.

De curând, artista s-a reîntors în ţară şi a filmat deja un videoclip pentru noua piesă, I Think I Love It.

Un cadou muzical pe care şi l-a făcut la împlinirea a 30 de ani de viaţă, vârstă pe care a sărbătorit-o în ţară cu familia şi prietenii.

Şi, după ce s-a distrat şi pe plaja din Constanţa la Neversea, Alexandra Stan şi-a mai oferit un cadou: o vacanţă în Ibiza. Practic, artista o ţine într-o continuă petrecere, ştiut fiind faptul că Ibiza este raiul DJ-ilor şi al petrecerilor pe plajă.

Dintre instantaneele hot postate din Spania, l-am găsit şi pe acesta, alături de o declaraţie sinceră şi tranşantă: "Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine aşa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul şi sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomeneşte şi @beyonce. Sunt free sa postez ce vreau, deal with it", le transmite ea haterilor şi detractorilor săi.

"Dacă-mi expun formele nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independentă, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, ştiu bine ce vreau şi cine sunt. Suntem în era libertăţii, a sincerităţii. (...) Eu susţin libertatea de exprimare, aşa că fiecare poate să scrie despre orice şi ce vrea :) Iar vouă, fanilor mei, vă spun încă o dată să fiţi sinceri cu voi, să vă iubiţi aşa cum sunteţi, să vă cunoaşteţi foarte bine." (vezi mai multe în galeria foto)