News

La 41 de ani, actriţa Christina Ricci a născut al doilea copil. Ce nume de regină a ales pentru fetiţa ei!

de admin

La 41 de ani, actriţa Christina Ricci a născut al doilea copil. Ce nume de regină a ales pentru fetiţa ei! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Copilul-surpriză, apărut în viaţa actriţei chiar după divorţul de primul soţ, tocmai a venit pe lume. Şi e exact ce trebuia pentru ca viaţa ei să fie, în sfârşit, perfectă.

Cristina Ricci trăieşte cel mai bun an al său, după mult timp. În vară, aflam că, deşi proaspăt divorţată de producătorul de film James Heerdegen, după aproape 7 ani de căsnicie, era deja însărcinată cu un alt bărbat. Practic, după calvarul îndurat alături de un soţ violent şi manipulator, actriţa şi-a găsit refugiul în braţele hair-stylistului său, Mark Hampton, despre care s-a crezut că i-ar fi doar un bun prieten. Dar câte dintre poveştile traumatizante nu-şi găsesc deznodământul fericit într-o prietenie sinceră şi solidă?!

Şi iată cum, după ce Cristina a început 2021 cu lacrimi în ochi, îl încheie fericită, ţinându-şi în braţe al doilea prunc, alături de Mark, care i-a devenit, între timp, soţ. De altfel, cel care a dat vestea cea mare a fost însuşi Mark Hampton, care a anunţat pe reţelele de socializare că e copleşit de vestea că a devenit tată.

"Tocmai mi-a explodat inima. Christina şi bebe Cleo se simt fantastic şi cu toţii ne odihnim după o dimineaţă foarte agitată. Bine ai venit pe lume, Cleopatra Ricci Hampton!", a notat fericit proaspătul tătic, alături de prima imagine cu mica lor minune.

Puţin mai târziu, Christina Ricci a postat şi ea un mic filmuleţ cu fetiţa sa dormind, pentru care a ales un nume glorios, amintind de regina Egiptului Antic. "Baby Cleo e aici ♥️ suntem atât de îndrăgostiţi de ea ♥️ şi are cel mai incredibil tată cu putinţă", a scris actriţa devenită a doua oară mamă la vârsta de 41 de ani.

Primul ei copil, Frederick, are 6 ani şi se află în custodia exclusivă a mamei, după ce abuzivul tată James Heerdegen a primit şi ordin de restricţie din partea autorităţilor federale.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările