News

La 54 de ani, supermodelul Elle Macpherson are abdomenul plat. Cum reuşeşte?

La 54 de ani, supermodelul Elle Macpherson are abdomenul plat. Cum reuşeşte? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Este unul dintre acele supermodele care, chiar şi după retragere, are siluetă ca de podium. Picioare lungi şi tonifiate, braţe subţiri şi abdomenul plat. Care e secretul lui Elle Macpherson? Elle arată nemaipomenit la 54 de ani Pozează şi acum în costume de baie, iar silueta ei e la fel de sculptată ca atunci când defila pe podium. Cum reuşeşte Elle Macpherson să arate atât de bine la cei 54 de ani? Ei bine, lipsa zahărului!

Elle, care e cunoscută drept ”The Body”, a mărturisit că pentru a avea abdomenul plat a fost nevoită să renunţe la zahăr. ”Zahărul dă dependenţă, de aceea îţi e foarte greu să renunţi la el. Oricum, pe mine mă interesează mai mult modul în care mă simt decât felul în care arăt. Din fericire, îngrijindu-mă din punct de vedere nutriţional a însemnat şi să am o piele mai frumoasă, o siluetă mai sculptată. Sunt mai puternică, mai fericită, poftesc din ce în ce mai puţin la zahăr şi am pierdut kilograme din zonele în care se slăbeşte cel mai greu – la nivelul abdomenului”, a mărturisit fostul supermodel.

Are silueta perfectă!

Elle recunoaşte, însă, că oricând pofteşte la ceva dulce consumă câteva cuburi de ciocolată neagră cu 80-90 % cacao. În plus, se hidratează suficient şi doarme câte 8-9 ore pe noapte, pe lângă dieta bazată în special pe plante. O dietă nu tocmai uşor de urmat...