News

Leo Iorga, plâns de vedete. Dan Negru: .„Băi, Leo! Eşti neserios!

Leo Iorga, plâns de vedete. Dan Negru: .„Băi, Leo! Eşti neserios!

De astăzi, muzica rock este mult mai săracă. Leo Iorga a plecat înainte de finalul ultimei piese. Fostul component al trupei Compact avea doar 54 de ani şi încă multe lucruri de spus pe scenă.

Leo Iorga este plâns de cei de l-au cunoscut. Artistul s-a luptat opt ani cu cancerul, dar destinul a fost mai puternic.

Dan Negru nu îl poate ierta pe artist pentru un singur lucru.„Băi, Leo! Eşti neserios! Ultima dată – pe naveta Bucureşti-Timisoara – mi-ai spus că nu te laşi până nu prinzi autostrada gata. Ca toţi arădenii tăi sau timişorenii mei…

Highway to heaven, Leo !”, a scris Dan Negru.

Şi Ileana Şipoteanu a fost cutremurată de această veste. “În faţa morţii chiar suntem neputincioşi. Leo, împărăţia lui Dumnezeu este mare. Dumnezeu să te ierte pe tine şi pe toţi cei plecaţi ai noştri. Omul acesta avea doar 54 de ani”, a scris solista pe un cont de socializare.

Petre Magdin a răma cu un gol în suflet după această plecare: „Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Leo! Doamne, câţi oameni dragi mai vrei să iei la tine, esti foarte grabit… de ce? Ne-ai rărit cum ai vrut tu!”.

Cristi Brancu credea că Leo Iorga va depăşi şi această încercare: ''Pe 11 Octombrie, Leo Iorga nu-şi pierduse speranţa. Sotia lui m-a sunat pentru a-mi cere noul număr de telefon al lui Gigi Becali, cel care îl mai susţinuse pe Leo pentru o operaţie. Am fost sigur ca Leo va reuşi din nou. După cate intervenţii şi reveniri pe scena a avut pana acum, eram sigur că e de două ori Nemuritor. Prin muzica lui şi prin felul în care dribla sfârşitul.

De azi, Leo rămâne doar nemuritor al muzicii’’, spune prezentatorul de la Antena Stars.

Nelu Dumitrescu, Iris: „Ne va fi dor de el, a fost un  luptător. Ne va fi dor de vocea lui de voinţa lui, de căldura lui… de tot!  Drum lin, Leo Iorga!”

Mircea Baniciu: „Dumnezeu să-l odihnească! A fost prietenul meu drag, colegi, ani de amintiri. Ce zi tristă”.