Gossip

Mădălina Ghenea şi Lewis Hamilton sunt împreună?

După ce Mădălina Ghenea a apărut în fotografii care o arată întreţinându-se cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, la gala anuală organizată la Cannes de amfAR, o fundaţie americană care luptă contra SIDA, presa britanică a început să speculeze cu privire la relaţia care ar putea exista între cei doi.

Mădălina Ghenea, care joacă în lungmetrajul "Youth", de Paolo Sorrentino, şi britanicul Lewis Hamilton au fost fotografiaţi stând alături la aceeaşi masă, glumind şi pozându-se cu telefonul.

Tabloidul britanic The Daily Mirror speculează pe marginea relaţiei care ar putea exista între Mădălina Ghenea şi Lewis Hamilton, având în vedere că, în luna februarie, pilotul britanic s-a despărţit de iubita lui, cântăreaţa Nicole Scherzinger.

Asta cu atât mai mult cu cât o fotografie cu Mădălina Ghenea şi Lewis Hamilton participând la gala amfAR a fost publicată şi pe contul de Twitter al pilotului britanic. Cu toate acestea, la cursa de Formula 1 de ieri, de la Monte Carlo, pilotul a fost văzut în compania modelului american Gigi Hadid, ceea ce a dus la zvonuri că cei doi ar forma şi un cuplu. Rămâne de văzut pe cine alege Lewis...

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au avut o relaţie marcată de câteva despărţiri şi împăcări, care a început în anul 2007. Nicole Scherzinger, fosta cântăreaţă principală din grupul Pussycat Dolls, s-a despărţit pentru a patra oară de iubitul ei, Lewis Hamilton, în luna februarie, după ce pilotul de Formula 1 a refuzat să o ceară în căsătorie, după cum informa la momentul respectiv presa britanică.

Modifică Setările