News

Mâinile îi trădează vârsta!

Mâinile îi trădează vârsta!

Dacă pe chip nu i se vede niciun rid, fie graţie operaţiilor estetice, fie graţie vreunei creme minune, mâinile ei îi trădează imediat vârsta înaintată! Timpul nu a fost mai blând cu ea. Vorbim, desigur, despre Madonna, care oricât ar încerca să treacă drept o tinerică prin ţinutele neconvenţionale şi revelatoare, are de furcă cu cel mai aprig duşman al său: trecerea timpului, şi, implicit, îmbătrânirea pielii.

Ajunsă la 58 de ani, celebra cântăreaţă se află într-o formă fizică de invidiat, bucurându-se încă de o siluetă clepsidră. Din păcate, un amănunt demontează mitul tinereţii fără bătrâneţe care a încojurat-o atâţia ani: mâinile zbârcite.

Madonna Vernissage For Opening Exhibition By Mert Alas & Marcus Piggott 27th October 2016 London UK © FameFlynet_Italy/SGP id  107755 *not exclusive
Mâinile ridate îi trădează vârsta.

Da, Madonna a făcut eforturi imense de-a lungul carierei sale pentru a-şi păstra tonusul muscular şi de a avea un chip neted, însă şi-a neglijat mâinile. Cele mai recente cadre surprinse cu mâinile cântăreţei ne arată că timpul n-a fost mai blând cu ea şi că cei 60 de ani îşi spun cuvântul.

foto: getty, hepta