News

Melania Trump a câştigat duelul fashion cu soţia lui Biden la dezbaterea electorală din America

Melania Trump a câştigat duelul fashion cu soţia lui Biden la dezbaterea electorală din America camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ieri, întreaga Americă a fost cu ochii pe dezbaterea electorală tumultuoasă dintre preşedintele Donald Trump şi contracandidatul său, democratul Joe Biden.

Dincolo de duelul verbal mai puţin argumentat dintre candidaţii la preşedinţia SUA, a mai existat unul în culise, de data aceasta mult mai plăcut: unul fashion, între Prima Doamnă Melania Trump (50) şi soţia lui Biden, Jill (69).

Cum era de aşteptat, Melania a ieşit câştigătoare la puncte prin alegerea ei vestimentară, un costum office în dungi de la Dolce & Gabbana, completat de o pereche de pantofi cu toc, foarte sexy. De cealaltă parte, Jill Biden a adoptat o rochie din mătase verde închis, cu un detaliu din franjuri în partea din faţă, şi o pereche de pantofi cu barete ornate cu pietre. 

Cei care au urmărit dezbaterea au avut doar cuvinte de laudă pentru soţia lui Donald Trump, una dintre cele mai elegante Prime Doamne pe care le-a văzut America şi o femeie al cărei stil mulţi îl vor regreta, în caz că soţii Trump vor pleca de la Casa Albă.

Coafura Melaniei a fost, de asemenea, foarte şic, aceasta alegând să păstreze nivelul bijiuteriilor la minimum, lucru pe care Jill Biden nu l-a respectat, seara trecută.

După cum spuneam, Melania este As-ul din mânecă al actualului preşedinte, însă farmecul ei e posibil să nu îl mai ajute şi la aceste alegeri.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările