News

Mila Kunis, supărată pe tabloide. Ce ştire a deranjat-o cel mai rău?

Mila Kunis, supărată pe tabloide. Ce ştire a deranjat-o cel mai rău?

Mila Kunis, mămică a doi copii, şi-a etalat silueta de vis

Mediatizarea excesivă a relaţiei pe care o are cu Ashton Kutcher pare că o duce la disperare pe Mila Kunis. Artista a declarat recent că este sătulă de tabloide şi că orice ar scrie acestea, ea şi soţul ei sunt foarte fericiţi împreună.

Dacă zilele trecute era fotografiată de paparazzi în timp ce se plimba prin Los Angeles alături de Ashton şi de copiii lor, acum Mila Kunis a acordat un interviu ediţiei americane a revistei Cosmopolitan, în care a afirmat că este deranjată de presă.

„Nu citesc ştirile despre mine şi nu prea ştiu ce se scrie despre mine. Ştiu însă că cel puţin o dată pe an presa spune că sunt însărcinată sau că divorţez. Ştiu asta pentru că merg la magazin şi văd coperţile revistelor. Mă deranjează ştirile inventate, deoarece părinţii şi bunicii mei citesc presa şi devin confuzi. Când eram însărcinată, tabloidele au scris că am probleme şi că am ajuns de urgenţă la spital. Poza mea era pe prima pagină a tuturor ziarelor şi revistelor. Aceste lucruri produc mult stres în rândul familiei mele, dar nimeni nu înţelege asta. Plus că tata se entuziasmează de fiecare dată când vede o ştire cum că aş fi gravidă. Speră că ştirea este adevărată şi că va avea încă un nepoţel sau o nepoţică“, a spus artista.

Mila Kunis a ţinut să precizeze că ţine foarte mult la intimitatea familiei ei şi că a separat întodeauna cariera de viaţa personală. Mai mult decât atât, artista a spus că lumea trebuie să facă diferenţa între cine este ea şi ce face ea: „Nu vreau ca lumea să creadă că mă cunoaşte doar pentru că mă văd pe scenă sau la televizor. Îmi place ca viaţa mea să rămână privată“.

Modifică Setările