News

Miranda Kerr, apariţie rară alături de soţul său, fondatorul Snapchat

Miranda Kerr, apariţie rară alături de soţul său, fondatorul Snapchat

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 08: Evan Spiegel (L) and Miranda Kerr attend The Broad and Louis Vuitton's celebration of Jasper Johns: "Something Resembling Truth" at The Broad on February 8, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)

Este însărciată cu cel de-al doilea copil al său, însă Miranda Kerr nu stă deloc acasă. Cu o burtă de gravidă mai conturată pe zi ce trece, frumoasa australiancă în vârstă de 34 de ani nu ratează niciun eveniment monden sau participarea la vreo emisiune, fiind foarte actrivă în ultimul trimestru de sarcină.

Este radioasă, s-a menţinut într-o formă bună şi are lângă ea un soţ tânăr, putred de bogat, discret şi care o iubeşte nespus de mult. De la anunţarea nunţii celor doi de la sfârşitul lunii mai 2017, cuplul a apărut destul de rar pe la evenimente, de cele mai multe ori Miranda fiind fotografiată singură, fără soţul său, afaceristul Evan Spiegel (27). Ba mai mult, acelaşi lucru s-a întâmplat şi de când a rămas gravidă cu primul copil al inventatorului Snapchat, al doilea copil al lui Kerr.

În nenumărate rânduri Miranda a fost surprinsă îmbrăcată foarte sexy, etalându-şi burtica de gravidă, dar fără partenerul ei de viaţă, desigur, un bărbat foarte preocupat de afaceri şi nu de apariţiile pe covorul roşu. Totuşi, aseară, la petrecerea Louis Vuitton care a avut loc în Los Angeles, cei doi au venit împreună, spre surprinderea tuturor. Au fost cu zâmbetul pe buze, iar Evan i-a mângâiat toată seara burtica frumoasei sale soţii, o burtică proeminentă care s-a văzut perfect pe sub rochia neagră, foarte mulată.

În curând, Miranda va deveni mamă pentru a doua oară. Modelul mai are un băiat în vârstă de 7 ani, Flynn, copil rezultat din căsătoria anterioară cu Orlando Bloom.

Foto: Getty Images

Modifică Setările