Fashion

Miranda Priestly din "The Devil Wears Prada" ar fi fost mândră de ea. Anne Hathaway, o fashionistă declarată

Miranda Priestly din "The Devil Wears Prada" ar fi fost mândră de ea. Anne Hathaway, o fashionistă declarată

New York City, NY - Anne Hathaway smiles for the cameras in a colorful red dress and heels while promoting 'Ocean's 8" in New York City. Pictured: Anne Hathaway BACKGRID USA 23 MAY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Anne Hathaway a făcut deliciul fanilor, ieri, cu trei ţinute colorate, din ultimele colecţii ale designerilor. Are un zâmbet inconfundabil, fiind una dintre cele mai rafinate actriţe de la Hollywood, iar vedeta în vârstă de 35 de ani este o fashionistă declarată.

A jucat în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada" alături de Meryl Streep în rolul celei mai glamour femei, Miranda Priestly, iar Anne pare că şi-a luat inspiraţia din această producţie. Este în turneu de promovare a noului său proiect, filmul "Ocean's 8", ocazie cu care a schimbat nu mai puţin de 3 outfituri într-o singură zi. Şi nu a purtat deloc nişte haine banale, ci creaţiile extravagante ale unor case de modă cunoscute, atât de fashion că Miranda Priestly ar fi fost mândră de eleva ei. 

Anne Hathaway a strălucit cu trei look-uri total diferite,. A ales două ţinute de zi, colorate, şi una de seară, sclipitoare. În diferite nuanţe de roşu, portocaliu sau galben, actriţa a atras atenţia atât cu croiala hainelor, cât şi cu accesorizarea inedită. A purtat o rochie de un roşu aprins, formată din cămaşă cu imprimeu discret şi o fustă cu două buzunare brodate cu paiete, o creaţie Bottega Veneta, ca mai târziu să meargă pe culori mai tomnatice, mai exact pantofi galben lămâie, o fustă portocalie cu buzunare mari şi o cămaşă din mătase cu imprimeu geometric.

Seara, Anne a strălucit într-o rochie aurie cu o singură mânecă. A mers pe o ţinută în totalitate metalică, fiind încălţată cu o pereche de sandale gladiator şi accesorizată cu un ceas preţios.

Foto: Hepta

Modifică Setările