Vedete

Monica Anghel, Jojo şi Adina Halas, invitate la botezul unei nave de croazieră, alături de Sophia Loren FOTO&VIDEO

Monica Anghel, Jojo şi Adina Halas, invitate la botezul unei nave de croazieră, alături de Sophia Loren FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Cele trei vedete au avut marea şansă de-a lua parte la un eveniment grandios în Hamburg.

"Sunt evenimente în viaţă care îţi rămân întipărite în memorie şi care devin de referinţă", spune Adina Halas despre magnifica experienţă pe care a trăit-o alături de Monica Anghel şi de Cătălina Grama (Jojo) la invitaţia Monicăi Gheorghiu de a participa la botezarea vasului de croazieră MSC Grandiosa de către Sophia Loren.

"Au fost trei zile ca un vis frumos! Cel mai fain când trăieşti astfel de experienţe e că întâlneşti oameni faini şi în fiecare moment poţi primi un nou mesaj de la univers", crede Jojo despre aventura pe care a trăit-o alături de prietenele sale din showbiz, la Hamburg.

Iar aceste trei doamne din peisajul monden românesc ne-au reprezentat cu mare cinste, nu doar prin calitatea lor umană şi valoarea lor artistică, ci şi prin look-ul lor rafinat, asemenea unor dive din Răsărit. Căci de apariţia lor scenică s-a ocupat personal creatoarea de modă Clara Rotescu, care le-a pus la dispoziţie cele mai elegante rochii, în culori sublime, potrivite cu luxul impus de voiajul cu un vas de croazieră.

Despre toate acestea, Adina Halas şi Jojo au povestit la Pro TV, în emisiunea "Vorbeşte lumea".