Vedete

Mugur Mihăescu: "Hotelurile sunt deschise, dar avem all-inclusiv, că luăm zacusca de acasă!"

Mugur Mihăescu: "Hotelurile sunt deschise, dar avem all-inclusiv, că luăm zacusca de acasă!"

Mugur Mihăescu a renunţat la actorie şi s-a dedicat afacerilor. Acum, în pandemie, fostul component al trupei Vacanţa Mare recunoaşte că i-au fost afectate business-urile pe care le deţine. Ba mai mult, e dezamăgit că cei din Guvern nu vin cu nişte măsuri clare, ca să ştim ce ne aşteaptă în perioada de relaxare.

Mugur Mihăescu a trimis în şomaj tehnic 60 de angajaţi.

„Ce-i aia deschiderea teraselor? Hai să deschidem masa din stânga. Atât! Sau hai să deschidem doar o umbrelă. Ori se deschide tot, ori nu se deschide nimic, pentru că pe urmă statul poate să zică următorul lucru: Păi, v-am lăsat să deschideţi terasele, gata, acum nu mai e treaba noastră, faptul că n-au venit la voi oameni e doar treaba voastră. Păi, stai că n-avem voie să-i primim înăuntru! Nu mai e treaba noastră, de-aici nu vă mai ajutăm. Mai bine să aşteptăm şi să deschidem tot odată. Nu, stai, că jumătate. Păi şi ce fac, plătesc jumătate impozit că deschid jumătate? Merg cu jumătate din angajaţi? Plătesc jumătate CASS? Plătesc doar CA, fără -S? Hai să judecăm”, a spus Mugur Mihăescu la Digi24.

Fostul actor dă ca exemplu şi hotelurile. „Se deschid doar hotelurile! Păi şi oamenii ce fac, merg cu zacusca la ei, unde mănâncă, dacă restaurantele sunt închise? Hotelurile sunt deschise, dar avem all-inclusiv, că luăm zacusca de acasă! Deci... Hai să stăm, să gândim şi dacă este s-o facem, s-o facem cu cap”, adaugă Mihăescu.

 

Modifică Setările