News

Naomi Campbell & Skepta, o iubire (prea) pătimaşă?

Naomi Campbell & Skepta, o iubire (prea) pătimaşă?

Top modelul şi rapperul britanic şi-au confirmat fericiţi idila, însă asta nu le garantează celor doi amorezi un viitor îndelungat împreună.

Zvonurile apărute încă de la înce­putul anului au fost confirmate de Naomi (47) şi Skepta (35)! Da, cele două vedete britanice sunt împreună şi plesnesc de fericire, cum lim­pede putem vedea în şedinţa foto pentru o publicaţie care le-a expus idila în cel mai pa­sional mod cu putinţă. Însă sentimentele ca­re-i leagă acum nu par deloc de lungă durată, având în vedere trecutul ei amoros şi viitorul lui plin de promisiuni. Dar cine este noul iubit al celui mai faimos model din lume şi de ce n-ar avea el şanse să devină vreodată domnul Campbell?

Sceptici în ceea ce îl priveşte pe Skepta? Aşa şi trebuie! Pentru că, provenit dintr-o familie de imigranţi nigerieni, are o ambiţie ieşită din comun. Posedă talent cu carul (cele patru albume ale lui sunt prezente în topurile britanice an de an), însă şi o minte brici, ca­re-l determină să profite de orice oportunita­te ieşită în cale. Fie ea business-uri adiacente (ca înfiinţarea unei case de producţie muzica­lă sau afilierea cu branduri de top şi mai marii industriei – P. Diddy, Mick Jagger, ş.a.m.d.), fie şansa vieţii lui – Naomi Campbell. Să fim serioşi, rapperul nici măcar un istoric amo­ros mai de Doamne-ajută n-are, modelul de culoare fiind prima lui iubită pe care o scoa­te la înaintare. După ce un prieten i-a făcut cunoştinţă cu „frumoasa de abanos“, Skepta a devenit umbra ei. Înamorat până peste poate, a postat, în octombrie 2017, o fotografie cu el şi ea, alături de o inimioară. După care a spus lumii întregi că Naomi este preferata lui de pe copertele revistelor, iar recent a însoţit-o la Paris Fashion Week. Despre ce vorbim noi aici? Artistul cu un nume parcă predestinat, Joseph Junior Adenuga, e încă necunoscut în America şi nici măcar n-a primit viza de Sta­tele Unite în 2016, iar acum se plimbă cu avi­oanele private, alături de o emblemă a model­lingului.

Nu mai amintim diferenţa de 12 ani dintre Junior şi un real superstar sau faptul că el abia acum descoperă lumea de prim rang. Pe când, Campbell e oho, bine plimbată... şi iubită în lume - de mai toţi cei care sunt ci­neva în film, muzică şi business, de la actorii Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Gerard Butler, Johnny Depp, Sean Penn, Sylvester Stallone la multimilionarii Vladislav Doronin, Flavio Briatore şi miliardarul Hassan Jameel. A, şi să nu-i uităm pe Quincy Jones, P. Diddy, Lars Ulrich de la Metallica, Tommy Lee, Eric Clapton, Lenny Kravitz, 50 Cent, Mike Tyson, dansatorul Joaquín Cortés şi Prinţul Albert de Monaco. Dar nu foştii parteneri ai divei fa­shion îl vor pune pe fugă pe rapper, ci motivul despărţirii lor. Aproape toţi şi-au luat „Adio!“ de la cea pe care până şi agenţia ei de model­ling o numea nebună şi incontrolabilă nu cu lacrimi în ochi, ci cu vorbe de ocară. Prinţul Badr Jafar a trimis-o la plimbare după ce ea şi-a ieşit din minţi când chef-ul i-a sugerat vin alb la mâncare, criza ei de nervi provocând pagube de 54.000 de dolari pe iahtul aface­ristului. De Niro s-a despărţit de ea după ce Campbell a chemat poliţia şi pompierii acasă la el doar pentru a investiga dacă actorul era în pat cu altă femeie. Iar Tommy Lee şi-a luat mânile de pe ea la propriu şi la figurat după ce s-a declarat depăşit de situaţie: „Călătoreşte cu 500 de pantofi şi 82 de rochii. E prea mult!“. Replica ei? „Nu mi-a fost niciodată ruşine cu gusturile mele bune.“ Ai auzit, Skepta? Să nu spui că nu te-am avertizat! Doar tu spui că nu suporţi confruntările, pe când „Regina cri­zelor de nervi“ găseşte nesinchisită explicaţia pentru numeroasele ei antecedente violente: „Să fim serioşi, toată lumea are nervi!“

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările