News

Noua generaţie de staruri la MTV EMA 2019! Cine a şocat cel mai mult pe covorul roşu?

Noua generaţie de staruri la MTV EMA 2019! Cine a şocat cel mai mult pe covorul roşu? camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Câteva dintre cele mai mari celebrităţi din lume, dar şi multe nume despre care n-ai auzit niciodată până acum, au fost prezente în Spania, la MTV Europe Music Awards 2019. Iar cele mai multe dintre ele şi-au dorit, cu orice preţ, să facă senzaţie pe covorul roşu. Au reuşit?

Aseară a avut loc o nouă ediţie MTV Europe Music Awards, moment prielnic pentru cântăreţii din întreaga lume să-şi facă cunoscute hiturile, dar mai ales să se facă remarcaţi prin ţinuta aleasă. MTV EMA 2019 a fost prezentată de Becky G, iar unele dintre cele mai urmărite momente ale evenimentului au fost show-urile făcute, pe scenă, de Green Day, Dua Lipa, Halsey, Niall Horan şi Ava Max.  

Dacă muzica lor ne este sau nu pe plac, ei bine, outfit-urile purtate aseară de starlete precum Dua Lipa sau Ava Max cu siguranţă că nu ne-au lăsat indiferenţi.

Dua Lipa a făcut furori cu ţinuta neagră şi atât de revelatoare! Tăiată în mai toate locurile esenţiale, ţinuta blondinei a lăsat la vedere destul de multă piele, spre încântarea fanilor ei, care i-au admirat îndrăzneala mai mult decât orice.