Meghan & Harry

Nu va naşte gemeni! Declaraţia inedită a Prinţului Harry vizavi de copilul lui la un eveniment recent

Nu va naşte gemeni! Declaraţia inedită a Prinţului Harry vizavi de copilul lui la un eveniment recent camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În jurul sarcinii lui Meghan Markle au apărut nenumărate zvonuri. În timp ce unii speculează sexul copilului, alţii mizează că ar fi vorba, de fapt, de gemeni. Care este adevărul?

Meghan şi Harry au participat aseară la un eveniment important din Londra, în cadrul căruia au stat de vorbă cu mai multe persoane publice. Într-o astfel de discuţie, Harry a făcut o mărturisire inedită, prin care se subînţelege că zvonurile legate de gemeni n-au fundament.

Entuziasmat, viitorul tătic a lăsat să se înţeleagă că el şi soţia sa urmează să aibă un singur copil, şi nu gemeni cum s-ar specula. ”Poartă în pântece un bebeluş măricel”, a putut fi auzit Harry spunându-i unui interlocutor.

 Harry n-a dezvăluit, însă, care e sexul copilului său. E, de altfel, o tradiţie deja ştiută la palat, conform căreia acest fapt se află public doar la naştere. Şi Meghan a avut cuvinte frumoase de spus la adresa soţului ei, ea mărturisind că ”va fi un tată minunat”.

Modifică Setările