Gossip

Olvia Munn are probleme cu părinţii iubitului ei. De ce nu o plac?

Olvia Munn are probleme cu părinţii iubitului ei. De ce nu o plac?

LOS ANGELES, CA - JULY 13: Football player Aaron Rodgers and actress Olivia Munn attend the 2016 ESPYS at Microsoft Theater on July 13, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Olivia Munn (36) şi Aaron Rodgers (33) formează un cuplu încă din anul 2014. Şi deşi pe covorul roşu pozează într-un cuplu fericit, adevărul este că actriţa nu mai are linişte de când Aaron şi familia lui sunt în război din cauza ei. Familia lui n-o place pe Olivia Munn Potrivit unei surse citate de ”UsWeekly”, familia starului NFL n-o place deloc pe Olivia şi i-ar fi zis lui Aaron să se despartă de ea, pe motiv că actriţa ar avea interese ascunse în relaţia lor. ”Când s-a cuplat cu Olivia, familia lui i-a spus că nu are încredere în ea şi că e cu el din alte motive”, povesteşte respectiva sursă.

Şi, deşi Aaron i-ar fi luat apărarea iubitei sale, faptul că a fost nevoit să se distanţeze de familia lui cauzează şi mai multă zâzanie în relaţia lor. ”Faptul că n-o plac l-a enervat pe Aaron şi a ajuns s-o prefere pe ea în detrimentul lor”, a mărturisit sursa.

De altfel, recent, tatăl lui Aaron a vorbit într-un interviu acordat celor de la ”The New York Times” despre tensiunea din familia lui, precizând că lucrurile ”sunt complicate” şi că speră ”ca totul să se rezolve”.

Din păcate pentru el, declaraţia publică n-a făcut altceva decât să-l isterizeze şi mai tare pe Aaron, care i-ar fi reproşat tatălui său că vorbeşte în public despre aceste lucruri. ”Nu voiau să ajungă asta în presă”, a precizat sursa citată de ”UsWeekly”.

Mda, sperăm, totuşi, că lucrurile se vor rezolva şi că familia lui Aaron o va privi pe Olivia drept femeia care îl face pe sportiv fericit!

foto: Getty Images