Vedete

Paula Chirilă: "Michael Jackson era pistol cu apă"

Paula Chirilă: "Michael Jackson era pistol cu apă"

Paula Chirilă crede că operaţiile estetice au ajuns să facă mai mult rău decât bine. Actriţa crede că multe dintre aceste intervenţii dau greş şi că Michael Jackson nu e cel mai rău caz.

“Sa stabilim de la inceput, eu sunt pro interventii estetice! Sunt pro! Sa faca toata lumea! Sa fie peste tot plin de femei frumoase si pline de incredere in propria persoana! Mi-am si facut cateva lucruri ajutatoare foarte subtile care sa nu-mi modifice fizionomia, sa seman in continuare cu versiunea mea cea tanara. Si-o sa mai fac daca o sa mai fie nevoie. Ici un cearcan estompat, un tratament pentru piele fresh, cine stie, poate peste cativa ani chiar si un botox daca o sa trec peste anumite blocaje personale.

Dar se pare ca am stat prea mult inchisa in casa si ca standardele de frumusete din “lumea buna” a capitalei s-au mai schimbat”, spune Paula.

Actriţa recunoaşte că rămâne de multe ori şocată atunci când deschide televizorul. “Azi la tv, am ramas efectiv blocata cu privirea pe niste fatuci mondene care abia puteau sa deschida gura din cauza buzoaielor imense si a fatetelor dentare! Bine, cu ocazia asta mi-am amintit sa schimb cauciucurile, e un caştig...
Ca sa revin...Babaiatule, Michael Jackson era pistol cu apa! Mai scoteau asa, si un fel fâsâit pe nas ( operat si ala), de ziceai ca-i e stricata supapa...
Bine, poate sunt eu prea dura sau invechita si nu mai stiu ce “se poarta”...
Dar nu cred ca ele sunt vinovate ca-s asa desfigurate, ci cei care le fac toate interventiile alea”...

Comentarii

Modifică Setările