News

Primele poze cu fiul lor! Exclusiv Mădălina & Dan Badea: "El este adevăratul Dan Badea!"

Primele poze cu fiul lor! Exclusiv Mădălina & Dan Badea: "El este adevăratul Dan Badea!"

Ne-am revăzut cu ei la 9 luni de la şedinţa foto în care Mădălina era însărcinată. acum, au refăcut cadrele acelui shooting, dar cu Arias la prima lui apariţie publică!

După ce, în luna februarie, ne bucuram de imaginile atât de speciale publicate în exclusivitate de OK! cu Dan Badea şi soţia lui, Mădălina, în postura de părinţi emoţionaţi în aşteptare, acum vă prezentăm remake-ul emoţionant al acelui shooting: fiecare cadru de atunci în care vedeam burtica Mădălinei are acum versiunea plină de magie cu fiul lor, Arias, în centrul atenţiei. Este o premieră, pentru că Dan şi Mădălina nu au mai postat până acum nicio imagine cu cel mic. O dublă premieră, de fapt, fiindcă în aceste fotografii vedem şi un tătic care în viaţa profesională se pregăteşte de primul lui spectacol de stand up comedy pe care îl va susţine singur la Sala Palatului, pe 29 noiembrie: amUmor.
Niciun alt comediant român nu şi-a mai asumat până acum o asemenea provocare. Dar iată cum micuţul Arias i-a dat aripi co-prezentatorului emisiunii iUmor de la Antena 1.


Până acum nu l-aţi mai arătat pe Arias pe conturile de socializare. Este o premieră la noi în revistă.
Mădălina Aşa e. Este prima lui apariţie. Până acum, l-au văzut doar rudele şi prietenii. Am vrut să ne bucurăm doar noi de energia lui pozitivă. Iar de acum înainte, postările noastre cu el vor fi oricum foarte rare, fiindcă pur şi simplu aşa simţim.
Noi ne-am văzut în februarie, când mai aveai puţin şi năşteai. Cum a fost naşterea?
Foarte frumoasă. El a fost cu mine în sală şi m-a ţinut de mână. A fost cezariană şi a putut să participe. Dacă năşteam natural, nu îl lăsau.
Şi tu, Dan, ce ai făcut? Ai leşinat?
Dan Nu, pentru că nu am văzut nimic, de fapt. Era un paravan şi am stat cu ea ochi în ochi şi mână-n mână. Ne-am încurajat unul pe altul şi am trăit momentul la intensitate maximă.
Şi nu ai plâns?
Nu! Mie îmi dau lacrimile la orice filmuleţ mai emoţionant imediat. Dar aici am simţit că pentru ea, în primul rând, trebuie să fiu foarte tare în acele momente. Doar când i-am auzit vocea, mi s-au umezit ochii...
Mădălina Mai întâi îl auzi, apoi îl vezi.
Dan Şi când i-am văzut picioruşul roz, m-am înmuiat. Dar până atunci am fost stâlp, pentru că ea avea nevoie de asta.
Mădălina Momentul acela, când îi auzi prima oară vocea, este magic. Chiar şi numai pentru momentul acela, aş mai face 100 de copii. (râde) Este incredibil.
A cui a fost ideea să îl cheme Arias?
A mea. Am vrut un nume special, unic, rar întâlnit. Toată sarcina am stat pe site-uri, căutând. Am găsit nişte variante care nu ne-au mulţumit pe deplin. Şi într-o zi, când pur şi simplu visam cu ochii deschişi pe canapeaua din sufragerie, mi-a venit în minte numele ăsta. Am căutat pe net şi am văzut că este folosit în Hawaii şi înseamnă „prezenţă nobilă“. În acelaşi timp, am aflat şi că numele are ceva rădăcini spaniole.
Dan Dar el mai are nişte nume. Îl cheamă şi Dan. Pentru că pe mine nu mă cheamă aşa în buletin, ci Robert Cristian. Deci el este adevăratul Dan Badea. Şi i-am mai pus un nume de sfânt: Ioan. Badea Arias Dan Ioan.
Ce este cel mai greu în perioada asta?

Modifică Setările