News

Război total în "Ferma". Brigitte Năstase, Claudia Pavel şi Carmen Negoiţă la cuţite

Război total în "Ferma". Brigitte Năstase, Claudia Pavel şi Carmen Negoiţă la cuţite

Conflictul din reality show-ul de la Pro TV a escaladat. Uite ce replici acide şi-au adresat vedetele.

Personalităţi complexe, stiluri de viaţă diferite şi, mai ales, viziuni despre viaţă complet opuse. Asta pare să fi inflamat spiritele în "Ferma", unde nu trece nicio zi fără certuri.

Deja e clar pentru toată lumea că reality show-ul de la Pro TV a provocat, prin punerea laolaltă a tuturor acestor ingrediente, la izbucnirea scandalului total între vedete. Cel puţin, între Brigitte Năstase şi Claudia Pavel nu se întrevede nicio portiţă de împăcare.

În săptămâna în care Claudia Pavel a fost aleasă fermier, Brigitte a evitat să mai stea în bucătărie să gătească, după ce a intrat în conflict cu Carmen Negoiţă pentru un banal rântaş şi o banală ciulama, scursă pe aragaz după ce s-a spart vasul de lut. De aici şi până la reproşuri dure n-a mai fost decât un pas.

"Dacă am vrut să ajut e vreo problemă? Dacă am vrut să învăţ e vreo problemă? De ce trebuie să pună problema în halul ăsta? Tu, când ai spart ciulamaua, vreau să ştiu cine ţi-a sărit în cap?", a întrebat-o Carmen Negoiţă pe Brigitte Năstase.

"Am spart eu ciulamaua? Cred că eşti nebună! Lasă, mă, că am vărsat ciulamaua. Mă duc acasă şi vă arunc ciuperci, aşa, pe geam! Cu sacul vi le arunc!", a izbucnit Brifitte.

Din păcate, discuţia a degenerat şi cele două au început să se certe din cauza religiei. "Citeşti Biblia în fiecare zi, unde scrie "Să-ţi iubeşti aproapele". Unde îţi iubeşti tu aproapele?", a întrebat Carmen. "Te rog să nu răstălmăceşti Biblia! Şi nu fii perversă, că m-am săturat de perversităţi!", i-a strigat Brigitte. Iar discuţia s-a terminat cu lacrimi...

Intrată şi ea în discuţie, Claudia Pavel a încercat să medieze discuţia între cele două. "Brigitte acum mi-a spus că vrea la bucătărie, acum nu mai vrea la bucătărie, acum vrea să fie singură, acum nu mai vrea să iasă afară, acum vrea la duel. Nu poţi să te plictiseşti cu Brigitte. Brigitte are universul ei bolnav. Eu i-am sugerat un control psihiatric când iese de aici", a comentat ea la testimoniale.

"Fiecare pasăre pe limba ei piere. Că ăsta este stilul, aşa o să şi moară. Tot o mahalagioaică! Ea are atât de multe feţe, încât n-aş putea să le număr, efectiv. Nu prea poţi să ţii pasul cu feţele ei. E cam complicat să duci această luptă!", a concluzionat Carmen Negoiţă.

În toată această intrigă, Brigitte pare a fi găsit şi mărul discordiei: "Aici suntem trei femei care ne-am culcat cu fostul meu iubit, pentru care am divorţat. De aici se trage tot."

Din păcate, lucrurile au scăpat de tot de sub control, după ce Claudia şi Brigitte s-au întâlnit în afara fermei, la tăiat de lemne, şi încep să-şi arunce cuvinte grele, spre disperarea celor din jurul lor.

Golancă perversă, să nu mai îndrăzneşti să vorbeşti despre mine!”, a început Claudia schimbul de replici. ”Te transport direct la spitalul 9. Eşti caz de psihiatrie! Eu cu tine am încetat orice fel de discuţie!". Brigitte a preferat să nu-i răspundă cu aceeaşi monedă, urându-i "o zi binecuvântată în Domnul" - lucru care n-a făcut decât să o incite şi mai tare pe Claudia, care i-a strigat: "Golancă infectă! Şi eu aş fi tristă şi nebună dacă aş fi tu! Golancă perversă nebună, centuristă infectă! Să se ducă pe centură la ea acasă, să-şi scotă silicoanele şi să-şi vadă de treaba ei”.

”Brigitte a reuşit să o enerveze, să o scoată din sărite şi cred că şi-a atins scopul. Ea urla la Brigitte, iar Brigitte tot îi zicea: O zi binecuvântată cu Domnul. Adică, tocmai ca să fie cât mai sfidător posibil”, a comentat Carmen Negoiţă reacţia Claudiei. ”Se lucrează foarte mult unul la psihicul celuilalt. Se toacă mărunt. Acum, vom vedea care din noi cedează”.

"Fiecare religie ne învaţă acelaşi lucru, să fim buni, şi iubitori, şi miloşi, şi iertători. Ea nu face decât să înţepe oamenii şi să fie rea, şi neînţelegătoare, şi nemiloasă, şi egoistă. Dar, având o boală psihică, eu chiar nu cred că este vina ei", şi-a comentat ieşirea Claudia, la testimoniale.

De cealaltă parte, Brigitte n-a trecut cu vederea şi-şi pregăteşte armele pentru momentul în care va ieşi din competiţie: "N-o să stăm o veşnicie aici şi ieşim şi noi, şi am şi eu vreo doi-trei avocaţi. Nu e OK, chiar nu se fac lucrurile astea, pentru că-ţi distrug imaginea. Sunt şocată de-a dreptul! N-am crezut că poate să scoată astfel de perle pe gură. Când tu vrei să pari Zâna Măseluţă şi deodată îţi ies broaştele pe gură!"