Aşa arată pe covorul roşu, aşa apare pe stradă! Irina Shayk a surprins cu noua ţinută

28 mai, 2020
7 irina shayk transformare jpg jpeg

Ne place sau nu? Indiferent dacă poartă rochie lungă, pantaloni sau ţinute mini, Irina Shayk arată impecabil la cei 34 de ani ai săi. Fotomodelul a ieşit în rochie mini pe stradă!

Ne obişnuisem să o vedem pe covorul roşu în rochii până în pământ, extrem de elegante, create de designeri celebri. De data aceasta, frumoasa Irina Shayk a surprins. Dă moda pe stradă! A apărut şi a uimit!

Aceasta a fost surprinsă de fotografi pe stradă, în mijlocul zilei. Nu vă gândiţi că a purtat haine de casă sau obişnuite, ci a avut un outfit gândit din cap până în picioare. Irina Shayk a îmbrăcat o rochie mini, roşie. A asortat o jachetă gri, o poşetă neagră şi bocanci închişi la culoare. S-a asortat incredibil de bine şi şi-a pus în valoare silueta. 

Are picioare lungi şi bine tonifiate! Pare că pe timpul pandemiei nu a stat, a făcut sport intens pentru a arăta aşa de bine. Priveşte imaginile în galeria foto!

6 irina shayk rochie scurta 2 jpg jpeg

Irina Shayk a ales izolarea în Manhattan, alături de fostul iubit al Mădălinei Ghenea

După despărţirea de Amber Heard la începutul anului trecut, dealerul de artă elveţian, Vito Schnabel, era surprins alături de frumoasa româncă, Mădălina Ghenea, pe blaja vedetelor din St.Barts. Iată că la fix un an distanţă, paparazzi l-au fotografiat, în plină pandemie, la o plimbare prin Manhattan alături de supermodelul Irina Shayk.

Au trecut zece luni de când Irina Shayk a încheiat  relaţia cu tatăl fiicei ei, Bradley Cooper, după cinci ani împreună. Ei bine, se pare că modelul a depăşit momentul şi are un nou partener, nimeni altul decât Vito Schnabel, cunoscut drept un mare cuceritor la Hollywood. Acesta are un generos palmares VIP, având relaţii mai mult sau mai puţin pasagere cu vedete precum: Heidi Klum, Amber Heard, Liv Tyler, Demi Moore sau Elle Macpherson.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg