Modă de toamnă! Bella Hadid a apărut într-o ţinută foarte sexy pe stradă

19 octombrie, 2020
7 bella hadid sexy 1 jpg jpeg

Trebuie să recunoaştem! E incredibil de sexy la 24 de ani!

Bella Hadid a apărut în public, în plină toamnă, într-un trench deschis la culoare, foarte decoltat şi foarte scurt! A avut şi o pereche de şosete albe şi pantofi negri. Credeţi că acesta e un nou trend?

3 bella hadid sexy 4 jpg jpeg

Priviţi toate imaginile în galeria foto!

Gigi & Bella Hadid, visul palestinian la Hollywood

Familia Hadid are şanse să devină la fel de celebră ca familia Karda­shian şi asta pentru că are toate ingredientele unei poveşti de suc­ces. Patriarhul clanului, Mohamed Hadid (67), e unul dintre cei mai apreciaţi afacerişti din lumea imobiliarelor. Iar trei dintre cei cinci copii ai săi sunt angrenaţi deja în lumea modellingului. Fos­ta lui soţie, fostul model olandez Yolanda Foster (pe care o ştiţi probabil din The Real Housewives of Beverly Hills), şi cele două fiice ale ei, Gigi şi Bella, le fac deja concurenţă lui Kris Jenner şi fetelor ei la fiecare show important de modă, iar Anwar Hadid, mezinul familiei, a intrat şi el de curând în lumea modei.

Povestea familiei Hadid începe în Palestina, în 1948, anul naşterii lui Mohamed, al optulea copil al lui Anwar şi al lui Khairiah. „M-am născut în Nazaret, în apropiere de locul naşterii lui Iisus. Stră-stră-bunicul meu a fost Prinţul Nazaretului. Iar anul în care am venit eu pe lume coincide cu anul naşterii Statului Israelian. Acest fapt a făcut ca familia mea să se retragă în Siria, într-o tabără de refugiaţi, unde am stat vreme de câteva luni“, povesteşte Mohamed Hadid într-un interviu acordat publicaţiei Paris Match. O întâmplare in­credibilă a făcut ca soarta lor să se schimbe brusc. „Tatăl meu a fost provocat de ambasadorul Iorda­niei la o partidă de table şi, pentru că a câştigat, a avut dreptul să-i ceară orice. Aşa că ne-am ales toţi cu paşapoarte care ne-au permis să plecăm în Statele Unite“, spune el pentru aceeaşi publicaţie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg